„Baseus Lite“ serijos USB–RJ45 tinklo adapteris 100 Mbps pilkas
3in1 USB laidas „Baseus Flash“ serija USB-C + mikro USB + „Lightning“ 100 W 12 m mėlyna

Nešiojamojo kompiuterio stovas Baseus 11-17 reguliuojamas sidabrinis

39,90 €
Baseus
033918
Yra prekyboje
Nešiojamojo kompiuterio stovas Baseus 11-17", reguliuojamas (sidabrinis)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Nešiojamojo kompiuterio stovas „Baseus“

Užtikrinkite svajingą komfortą dirbdami ar ilsėdamiesi. Baseus stovas puikiai tinka nešiojamiesiems kompiuteriams ir planšetiniams kompiuteriams 11-17,3" ir leidžia efektyviai išsklaidyti šilumą. Reguliuojamo dizaino dėka galite lengvai pritaikyti jį pagal savo poreikius. Jo gamybai naudojome aukštos kokybės aliuminio lydinį, kuris suteikia išskirtinį patvarumą. Jis gali atlaikyti apkrova iki 10 kg!

5.jpg

Sukurta jūsų patogumui

Nepatogi padėtis, kaklo skausmas, įtempti riešai? Baseus stendas leis pamiršti panašias problemas! Galite laisvai reguliuoti gaminio aukštį 70-280 mm, o kampą 20-160°. Dėl to lengvai jį nustatysite taip, kad būtų patogu. Su Baseus darbas tampa patogesnis, o poilsis suteikia dar daugiau džiaugsmo!

1.jpg

Apgalvotas dizainas

Dabar galite lengvai tvarkyti savo stalą ir užtikrinti puikų komfortą. Stovas pasižymi sumaniu dizainu, kuris užima mažai vietos ir buvo sukurtas taip, kad efektyviai išsklaidytų šilumą. Be to, įvairiose vietose išdėstytos silikoninės pagalvėlės apsaugo įrenginį nuo subraižymo ir užtikrina reikiamą stabilumą.

3.jpg

Tvirtas ir patvarus

Baseus nešiojamojo kompiuterio stovas jums tarnaus ilgai. Jis pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kurio dėka yra ne tik itin patvarus, bet ir atrodo neįtikėtinai stilingai. Tai bus papildoma jūsų stalo puošmena! Jis taip pat yra itin tvirtas ir stabilus – nesvyruos ir neapvirs. Be to, maksimali stovo apkrova gali siekti iki 10 kg!

6.jpg

Platus suderinamumas

Nesvarbu, kokią įrangą naudojate kasdien, Baseus stovas palengvins jūsų darbą beveik bet kokioje situacijoje. Gaminys puikiai telpa į nešiojamus kompiuterius, planšetinius kompiuterius ir grafinius planšetinius kompiuterius, kurių įstrižainė yra 11-17,3". Taigi galėsite patogiai dirbti, žiūrėti filmus ar užsirašyti. Stovas taip pat labai lengvai montuojamas – komplekte yra visi reikalingi įrankiai, pvz. varžtai ir šešiakampiai veržliarakčiai.

4.jpg

Dėžutėje

  • Stovėkite
  • 2 x veržliaraktis
  • Varžtas x6
Prekės ženklas Baseus Vardas Metalinis reguliuojamas nešiojamojo kompiuterio stovas Modelis LUJS000012 Spalva Sidabras Medžiaga Aliuminio lydinys Svoris Apie 1,14 kg
Baseus
033918