Magnetinis įkrovimo laikiklis Baseus Swan 3 in 1 20W juodas
Baseus Slim nešiojamojo kompiuterio stovas 2 vnt pilkas

Baseus Slim nešiojamojo kompiuterio stovas 2 vnt sidabrinis

9,20 €
Baseus
035042
Yra prekyboje
Baseus Slim nešiojamojo kompiuterio stovas 2 vnt (sidabrinis)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Universalus „Baseus“ nešiojamojo kompiuterio kojų stovas

Padidinkite savo patogumą naudodami nešiojamąjį kompiuterį naudodami universalius „Baseus“ stovus. Patogūs ir tvirtai pagaminti, jie leidžia reguliuoti nešiojamojo kompiuterio padėtį, be to, palengvina šilumos išsklaidymą ir maksimaliai padidina komfortą. Jie taip pat išsiskiria plačiu suderinamumu, o dėl neslidaus paviršiaus garantuoja nešiojamojo kompiuterio stabilumą. Jie taip pat nepalieka žymių ir nebraižo įrangos paviršiaus.

5.jpg

Jūsų patogumui

Komplektą sudaro du stovai, kurių dėka užtikrinsite 12 laipsnių žiūrėjimo kampą ir pasirūpinsite gera laikysena dirbdami su nešiojamu kompiuteriu. Svarbu tai, kad stovai siūlo du pozicionavimo būdus, todėl galėsite reguliuoti jų aukštį ir rinktis iš 18 arba 28 mm. Gaminys ne tik padidina komfortą, bet ir rūpinasi efektyviu šilumos išsklaidymu.

4.jpg

Gerai suprojektuotas

Stovai yra ypač ploni ir lengvi, tuo pat metu garantuojantys stabilią nešiojamojo kompiuterio padėtį – todėl jums nereikės jaudintis, kad jis kris, siūbuoja ar klibės. Privalumas taip pat yra klijai, kurie užtikrina aukštą sukibimą, nepaliekant jokių pėdsakų įrenginio paviršiuje. Kojų montavimas užtrunka vos kelias sekundes, o dėl plataus suderinamumo jos tinka 13 colių ir didesniems nešiojamiesiems kompiuteriams.

2.jpg
Gamintojas Baseus Vardas Universalus nešiojamojo kompiuterio stovas Modelis LUZC000012 Spalva Sidabras Medžiaga Cinko lydinys Svoris 30 g Storis 5 mm Suderinami nešiojamieji kompiuteriai 13 colių ir daugiau Įskaičiuotas padėkliukų skaičius 2
Baseus
035042