„Baseus Heyo“ paslėptos kameros detektorius juodas
Stovo laikiklis Baseus Biaxial telefonui pilkas

„Baseus Heyo“ paslėptos kameros detektorius balta

8,70 €
Baseus
036273
Yra prekyboje
„Baseus Heyo“ paslėptos kameros detektorius (balta)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Baseus Heyo paslėptos kameros detektorius (baltas)

Apsaugokite savo privatumą naudodami „Baseus Heyo“. Gaminys aptinka paslėptas kameras infraraudonųjų spindulių pagalba. Jis išsiskiria ilgu veikimo laiku ir lengvu bei kompaktišku dizainu, todėl galėsite nešiotis su savimi į bet kurią kelionę. Be to, jis turi 2 veikimo režimus ir užtikrina ilgą aptikimo diapazoną.

5.jpg

Praktiška

Neleiskite paslėptoms kameroms sugadinti jūsų atostogų. Prietaisą bus galima naudoti tokiose vietose kaip viešbučių kambariai, nuomojami apartamentai, įrengiamos patalpos ir kt. Be to, jis aptinka įvairių tipų kameras, kad būtų galima naudoti didesnę laisvę.

4.jpg

Tikslumas

Įrenginyje yra 3D lustas, kuris išsiskiria dideliu tikslumu. Be to, jis naudoja infraraudonuosius spindulius, su kuriais aptinka paslėptas kameras patalpose. Tereikia nuskaityti pasirinktą sritį. Jo diapazonas siekia 5 metrus, todėl nereikia jaudintis dėl netyčia praleistų aukštų vietų.

1.jpg

2 veikimo režimai

Tinkinkite detektoriaus veikimą pagal savo poreikius. Įrenginys siūlo du darbo režimus, kuriuos galite naudoti savo nuožiūra. Pasirinkite Visada įjungtą režimą, kad nuskaitytumėte kambarį be pertrūkių, arba Strobing režimą – kad būtų didesnis tikslumas.

2.jpg

Apgalvotas dizainas

Baseus Heyo paslėptos kameros detektorius turi 60 mAh bateriją, todėl įrenginys budėjimo režimu išlieka apie 720 val. Tuo tarpu pridedamas USB-C laidas palengvins įkrovimą. Be to, lengvas (15 g) ir kompaktiškas dizainas padidina naudojimo patogumą. Be to, įtrauktas pakabukas leidžia prisegti gaminį prie raktų ar kuprinės.

3.jpg

Įtraukta

  • kameros detektorius
  • USB-C laidas
Gamintojas Baseus Modelis BS-HA016 Spalva balta Svoris 15 g Vardinė įtampa DC 5 V / 0,1 A Baterijos talpa 60 mAh Darbo laikas budėjimo režimu apytiksliai 720 h Medžiaga ABS+PC Matmenys 43 x 8 x 42 mm
Baseus
036273