VGA laikiklis Darkflash DL240 baltas
Belaidis nuotolinio valdymo jungiklis SwitchBot-S1 baltas

Baseus Orange Dot Multifunctionale nuotolinio valdymo pultelis pristatymui su žaliu lazeriniu žymekliu – pilka

27,00 €
Baseus
038868
Yra prekyboje
Baseus Orange Dot Multifunctionale nuotolinio valdymo pultelis pristatymui, su žaliu lazeriniu žymekliu – pilka
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Baseus Orange Dot daugiafunkcis nuotolinio valdymo pultas pristatymams su žaliu lazeriniu žymekliu (pilka)

Ar skaitote paskaitas, dalyvaujate konferencijose ar ruošiate pranešimus? Jei taip, jūs tikrai žinote, kad tinkamas nuotolinio valdymo pultas su lazeriniu žymekliu gali padėti daug lengviau. Dėl dvigubos USB/USB-C sąsajos daugiafunkcis Baseus įrenginys suderinamas su dauguma nešiojamųjų kompiuterių. Jam taip pat nereikia pirkti baterijų – jame sumontuota galinga įkraunama baterija, kurią įkrausite vos per maždaug 45 minutes! Lazerinis žymeklis, kurio atstumas yra iki 200 metrų, padės jums sukurti pristatymus. Nuotolinio valdymo pultas taip pat leidžia nuotoliniu būdu valdyti čiuožykles iki 100 m atstumu.

4.jpg

Nurodykite auditorijai tai, kas svarbiausia

Ar norite atkreipti auditorijos dėmesį į ką nors svarbaus? O gal jums rūpi parodyti auditorijai konkretų tašką skaidrėje? Jokiu problemu! „Baseus“ nuotolinio valdymo pulte yra lazerinis žymeklis, kurio nuotolis yra iki 200 metrų. Dabar galite lengvai nurodyti svarbiausius savo pristatymo elementus kitiems konferencijos dalyviams ir paaiškinti visas problemas.

1.jpg

Patogiai perjunkite skaidres nuotolinio valdymo pulteliu

Gebėjimas nurodyti svarbius dalykus klausytojams – dar ne viskas! Be kita ko, nuotolinio valdymo pultelis „Orange Dot“ taip pat leidžia nuotoliniu būdu keisti skaidres, reguliuoti atkūrimo garsumą, atidaryti hipersaitus ir perjungti atidarytus langus. Nuotolinio valdymo pultelio veikimo nuotolis yra iki 100 metrų, o tai reiškia, kad įrenginys puikiai tiks iki 200 m2 patalpoms. 2,4G RF lustas yra atsakingas už patikimą, stabilų signalą.

2.jpg

Dvi sąsaja – platus suderinamumas

Atsisveikinkite su suderinamumo problemomis ir papildomų adapterių poreikiu. „Baseus“ nuotolinio valdymo pulte yra dvigubos sąsajos imtuvas, todėl jis tinka tiek USB, tiek USB-C prievadams. Jis puikiai veikia su daugeliu nešiojamų kompiuterių iš populiarių prekių ženklų, tokių kaip Apple, Huawei, Lenovo ir Dell. Nesvarbu, kokią įrangą naudosite – šis universalus nuotolinio valdymo pultas veiks beveik bet kurioje situacijoje!

8.jpg

Nepaprastai lengvas montavimas dėl „plug&play“ sistemos

Sudėtinga konfigūracija ir poreikis įdiegti papildomas tvarkykles yra praeitis! Plug&play sistemos dėka nuotolinio valdymo pulteliu naudotis pasakiškai paprasta – tiesiog prijunkite imtuvą prie USB arba USB-C prievado! Įrenginys suderinamas su Apple firmine aparatine įranga ir Windows, Android bei Linux sistemomis. Jis puikiai veikia su programine įranga, pvz., Microsoft Word, Excel ar PowerPoint, WPS, Keynote ir Prezi. Jums nebereikia kiekvieną kartą atsisiųsti atitinkamų papildinių!

5.jpg

Įmontuota įkraunama baterija – ilgas veikimo laikas

Nebereikia retkarčiais keisti nuotolinio valdymo pulto baterijos. „Baseus“ prekės ženklo įrenginys aprūpintas patvaria 250 mAh talpos baterija, kuri užtikrina net 90 dienų darbo laiką. Pilnai įkrauti užtrunka tik 45 minutes! Pamirškite apie būtinybę pirkti naujas baterijas – su Baseus gausite daugiau patogumo ir sutaupysite pinigų!

6.jpg

Sukurta jūsų patogumui

Ieškote nuotolinio valdymo pulto, kuris būtų ne tik funkcionalus, bet ir praktiškas bei patogus naudoti? Jūs ką tik radote! Oranžinio taško mygtukai yra lengvai pasiekiamose vietose ir užtikrina sklandų bei patikimą veikimą. Maža lazerio lemputė rodo įrenginio būseną. Be to, magnetinė konstrukcija leidžia saugiai laikyti imtuvą nuotolinio valdymo pulte – taip jo nepamesite!

3.jpg

Įtraukta

  • Nuotolinis valdymas su lazerine žymekliu
  • Įkrovimo laidas
Gamintojas Baseus Vardas Orange Dot Wireless Presenter Modelis WKCD010013 Medžiaga ABS + kompiuteris Belaidis ryšys RF 2,4 GHz Lazerio žymeklio diapazonas Iki 200 m Nuotolinio valdymo pulto diapazonas Iki 100 m Baterijos talpa 250 mAh Veikimo laikas Iki 90 dienų Įkrovimo laikas Maždaug 45 minutes Lazerio spalva Žalias Nuotolinio valdymo pulto spalva Pilka
Baseus
038868