Tikslus atsuktuvas HOTO QWLSD004 24 viename juodas
Išmaniosios virtuvės svarstyklės HOTO QWCFC001

Li-ion Screwdriver-Lite HOTO QWLSD007 mėlynas

21,50 €
HOTO
034062
Yra prekyboje
Li-ion Screwdriver-Lite HOTO QWLSD007 (mėlynas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Prekės ženklas HOTO yra „Xiaomi“ ekosistemos dalis.

 

Li-ion Screwdriver-Lite Hoto QWLSD007

Įsigykite šį universalų elektrinį atsuktuvą HOTO, kuris palengvins jūsų darbą namuose ar dirbtuvėse. Tik 185 g sveriantis jis puikiai telpa rankoje ir užtikrina aukštą darbo komfortą. 3 N⋅m sukimo momentas garantuoja efektyvų ir sklandų darbą, o 1500 mAh baterija užtikrina ilgą veikimo laiką. Rinkinyje yra 2 50 mm antgaliai, pagaminti iš S2 plieno.


Galingas variklis

Kodėl atsuktuvas leidžia taip greitai ir patogiai įsukti varžtus? Be kita ko, tai galingas variklis, besisukantis 200 aps./min. Verta paminėti ir aukštos kokybės medžiagas, o tai reiškia įrenginio atsparumą ir ilgaamžiškumą. HOTO QWLSD007 padės jums įvairiose situacijose – pravers atliekant smulkų remontą ar surenkant baldus.


Didelis naudojimo patogumas

Ar bijote, kad užsitęsęs darbas sukels diskomfortą ir nuovargį? Visai ne. Dėl ergonomiško dizaino ir mažo svorio (185 g) patogu jį naudoti net ir ilgas valandas. Du praktiški mygtukai palengvina valdymą – vienas skirtas prisukti, kitas – atsukti.


Ilgas darbo laikas

Tvirta, 1 500 mAh talpos ličio baterija reiškia, kad atsuktuvą galite naudoti ilgą laiką, nesijaudindami, kad baterija išsikraus. Visiškai įkrautas, jis gali įsukti iki 200 varžtų. Energijos atnaujinimas yra ne tik patogus, bet ir saugus. Prietaisas buvo apsaugotas nuo trumpojo jungimo, perkaitimo, viršįtampio ir viršsrovių.


Įtraukti praktiniai bitai

Be atsuktuvo, rinkinį sudaro du antgaliai (PH2 / H4). Be atsuktuvo, rinkinyje yra du antgaliai (PH2 / H4), skirti pasidaryk pats ir smulkiems elektroninių prietaisų bei žaislų remontams. 50 mm ilgis leidžia lengvai pasiekti sunkiai pasiekiamas vietas, o naudojant aukštos kokybės S2 plieną užtikrinamas ilgaamžiškumas ir atsparumas pažeidimams.


Įtraukta:

  • Elektrinis atsuktuvas
  • 2 x C6,3 x 50 mm bitai (PH2 / H4)
Gamintojas HOTO Vardas Ličio elektrinis atsuktuvas Modelis QWLSD007 Spalva Mėlyna Svoris Apie 185 g Matmenys 169 x 34 x 34 mm Maks. sukimo momentas (automatinis) 3 N⋅m Maks. sukimo momentas (rankinis) 8 N⋅m Nominali įtampa 3,6 V Greitis be apkrovos 220 aps./min. Įkrovimo laikas apytiksliai 150 min Medžiaga (bitai) S2 plienas
HOTO
034062