Bendra Soocas SPARK šepetėlio galvutė
Rankinis dulkių siurblys Deerma VC31

Žaidimų ausinės ONIKUMA X15Pro

16,50 €
ONIKUMA
057208
Yra prekyboje
Žaidimų ausinės ONIKUMA X15Pro
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

ONIKUMA X15Pro žaidimų ausinės

Įeikite į žaidimų pasaulį su Onikuma X15 Pro ausinėmis! Naudodami galingas 50 mm tvarkykles patirsite garsą, kuris leis pasijusti tikru žaidimų herojumi. Daugiakryptis mikrofonas leidžia patogiai bendrauti su kitais žaidėjais, o ergonomiškas dizainas suteiks komfortą, apie kurį svajojate ilgų žaidimų metu. Su USB ir 3,5 mm garso sąsajomis jie yra suderinami su įvairiais įrenginiais, todėl galite pasirinkti garso šaltinį.

Onikuma/X15PRO-Pink/4

Panerkite į garsą

Ausinėse „Onikuma“ yra galingos 50 mm tvarkyklės, užtikrinančios neprilygstamą garso kokybę. Stereo erdvinio garso technologijos dėka jausitės taip, lyg būtumėte tiesiogine veiksmo viduryje. Nuo šiol neįtikėtinai tiksliai išgirsite artėjančių priešų žingsnius, vėjo triukšmą ar šūvius, suteikdami dar didesnį pranašumą prieš kitus žaidėjus.

Onikuma/X15PRO-Pink/3

Palaikykite ryšį su kitais

Dabar galite laisvai bendrauti su savo komanda, efektyviai koordinuoti veiklą ir mėgautis puikia garso kokybe. Įvairių krypčių mikrofonas padarys jūsų pranešimus aiškius ir suprantamus. Kai mikrofono jautrumas yra -38 ± 3 dB, jūsų balsas bus tiksliai užfiksuotas, nesvarbu, ar kalbate su komanda, ar transliuojate žaidimą.

Onikuma/X15PRO-Pink/2

Neprilygstamas komfortas žaidimo metu

Onikuma X15 Pro sukurtas taip, kad suteiktų jums maksimalų žaidimo malonumą. Su minkštais ausinių gaubtais, pagamintais iš kvėpuojančios medžiagos, jie neleis jums jaustis pavargę net per ilgas žaidimų valandas. Jie puikiai tinka jūsų galvos formai, efektyviai izoliuoja jus nuo aplinkos ir suteikia neįtikėtiną patogumą dėvėti. Be to, dinamiškas LED foninis apšvietimas suteikia X15 Pro ausinėms unikalų žaidimo pojūtį.

Onikuma/X15PRO-Pink/1
Gamintojas ONIKUMA Modelis X15 PRO Spalva Rožinė Keliautojai 50 mm Varža 15 Ω± 15 % Jautrumas 102 ± 3 dB Dažnis 20Hz–20KHz Mikrofonas 6,0 x 1,5 mm Mikrofono jautrumas -38 ± 3 dB Mikrofono varža <2,2KΩ Kryptis Įvairiakryptis Kabelio ilgis 2 ± 0,15 mln. LED darbinė įtampa DC5V ± 5 % Darbo srovė <180 mA Sąsaja USB + 3,5 mm
ONIKUMA
057208