Išmanusis garažo durų atidarytuvas Meross MSG100HK
Baseus Golden Contactor Pro automobilinis įkroviklis 2x USB 40W mėlyna

„Baseus Golden Contactor Pro“ automobilinis įkroviklis USB + USB-C QC40+ PD SCP 40 W pilka + USB į USB-C l

12,90 €
Baseus
025727
Yra prekyboje
„Baseus Golden Contactor Pro“ automobilinis įkroviklis, USB + USB-C, QC4.0+, PD, SCP, 40 W (pilka) + USB į USB-C laidas 1 m (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Baseus Golden Contactor Pro automobilinis įkroviklis, USB + USB-C, QC4.0+, PD, SCP, 40 W (pilkas) + USB į USB-C laidas 1 m (juodas).

Baseus automobilinis įkroviklis palaiko 4 greitojo įkrovimo protokolus. Qualcomm Quick Charge 4.0 įkraus jūsų įrenginį 4 kartus greičiau nei standartinis įkroviklis. Be to, atgalinis Quick Charge 3.0, 2.0, AFC, MTK suderinamumas garantuoja greičiausią įkrovimo galimybę. Greitojo įkrovimo 4.0 parinktis galima C tipo prievade. Su QC suderinamuose telefonuose yra „Xiaomi 10/9“. Dėl „Huawei Fast Charge Protocol“ įrenginys įkraunamas greičiau ir kraunant jis labai neįkaista. Suderinami telefonai yra, pavyzdžiui, „Huawei Mate 30“ arba „Honor Magic 2“. Kaip ir „Huawei“, „Samsung“ turi savo greitojo įkrovimo protokolą. Su Samsung Adaptive Charge jūsų telefonas bus įkraunamas daug greičiau nei naudojant įprastą įkroviklį. „Samsung“ technologija įkraus tokius modelius kaip S20, S9 ir kt. „Power Delivery“ yra aukštos įtampos įkrovimo standartas, kuris įkraus jūsų įrenginį greitai ir saugiai. Įkroviklis palaiko 20 W ir 18 W versijas. Power Delivery suderinamas, pavyzdžiui, su iPhone 12. Būtinai patikrinkite, ar jūsų įrenginys palaiko minėtus greito įkrovimo standartus ir ar turite tinkamą laidą.

8.jpg

Baigiama

Korpusas pagamintas iš patvarios PC ir ABS medžiagų, todėl įkroviklis yra atsparus įbrėžimams. Metalas, pasižymintis greitu šilumos laidumu, padeda įkrovikliui palaikyti žemą temperatūrą, kad būtų saugu įkrauti įrenginį. Neslidus dizainas užtikrina stabilumą ir saugumą, todėl jūsų įrenginys saugiai įkraus net ir nelygiame kelyje. Dėl kompaktiško dydžio prietaisas puikiai tinka daugeliui automobilinių cigarečių žiebtuvėlių. LED foninis apšvietimas suteikia unikalią išvaizdą ir leidžia greitai rasti įkroviklį sutemus.

2.jpg

7 apsaugos lygiai

Baseus įkroviklis išlaikė daugybę saugos testų ir gavo kelis sertifikatus, todėl galite juo naudotis be rūpesčių. Valdymo mikroschemų rinkinys sureguliuoja kiekvieno įrenginio srovę ir apsaugo jį nuo pažeidimų. 7 apsaugos lygiai jūsų įrenginys ir įkroviklis yra apsaugoti nuo perkrovimo, per didelio iškrovimo, viršįtampio, perkaitimo, viršsrovių, trumpojo jungimo ir elektromagnetinio lauko.

4.jpg

 

GamintojasBaseusModelisTZCCJD-0GWykończenie ABS (atsparus ugniai) + aliuminis + kompiuterisSuderinamumasUniversalus tr>SpalvapilkaĮėjimo įtampaDC 12V–24V tr>Matmenys55 mm x 26,5 mmIšėjimo įtampaUSB-A: 5V/3A , 9V/2A, 10V/2A, 12V/1.5A 20W Maks.; USB-C: 5 V / 3 A, 9 V / 2,22 A, 12 V / 1,6 A, 15 V / 1,3 A, 20 V / 1 A; USB-A + USB-C = 20 W + 20 W (maksimalus 40 W)Galima40 W
Baseus
025727

Charakteristikos

Spalva
juodas
Įkrovimo galia (W)
40
Greito įkrovimo standartas
Maitinimo tiekimas
Jungties tipas
USB-C
Suderinamumas
Kabelis