„Baseus Super Si“ greitas įkroviklis 1C 20 W su USB-C laidu skirtas „Lightning“ 1 m mėlynas
„Baseus“ kompaktiškas greitas įkroviklis USB USB-C 20 W juodas

Automobilinis įkroviklis Baseus Share Together su ilginamuoju laidu 3x USB USB-C 120W pilka

21,10 €
Baseus
027461
Yra prekyboje
Automobilinis įkroviklis Baseus Share Together su ilginamuoju laidu, 3x USB, USB-C, 120W (pilka)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Baseus CCBT-B0G automobilinis įkroviklis

Automobilinis įkroviklis „Baseus Share Together“ leidžia greitai įkrauti iki 4 įrenginių vienu metu. Jo bendra išėjimo galia siekia 120 W. 1,5 m ilgio ilgintuvas leidžia jį patogiai naudoti ir keleiviams, sėdintiems galinėse sėdynėse. Tvirtas ir patvarus – užtikrins prijungtos įrangos saugumą. Produktas suderinamas su transporto priemonėmis nuo 12 V iki 24 V.

5.jpg

Spartus 4 įrenginių įkrovimas vienu metu

Ar norite turėti galimybę greitai įkrauti iki 4 įrenginių vienu metu? Jokiu problemu! „Baseus“ įkroviklyje yra 3 USB prievadai ir 1 USB-C prievadas. Kiekvienas iš jų įkraunamas maksimalia 30 W galia. Produktas taip pat palaiko PPS ir PD3.0 protokolus (tik per USB-C prievadą). Ką tai reiškia praktiškai? Su jo pagalba įkrausite savo iPhone 12 Mini iki 59% maždaug per 30 minučių!

2.jpg

Platus suderinamumas

Kodėl „Baseus Share Together“ automobilinis įkroviklis yra toks universalus? Platus suderinamumas! Produktas leidžia greitai įkrauti tam tikrus Apple, Xiaomi, Samsung ar Huawei išmaniuosius telefonus. Taip pat sėkmingai naudosite jį, pavyzdžiui, planšetiniams kompiuteriams, fotoaparatams ir automobilių dulkių siurbliams maitinti.

1.jpg

Visi keleiviai gaus naudos

Dabar ne tik vairuotojas, bet ir kiekvienas keleivis gali patogiai įkrauti savo įrenginius automobilyje. 1,5 m įkroviklio prailginimo laidas leidžia juo laisvai naudotis net galinėse sėdynėse. Ar jūsų vaikams nuobodu vairuoti? Prijunkite jų planšetinį kompiuterį prie maitinimo šaltinio ir įjunkite mėgstamą animacinį filmuką. Galite įkrauti telefoną ir automobilio kamerą vienu metu!

9.jpg

Įkrovimo saugumo sumetimais

Įtaisytasis lustas sumaniai atpažįsta prijungtus įrenginius, kad apsaugotų juos nuo pažeidimų. Įkroviklis buvo apsaugotas nuo perkrovimo, perkaitimo, trumpojo jungimo, viršsrovių, viršįtampių ir per didelės galios. Jūs neturite nieko bijoti! „Baseus“ užtikrina stabilų ir saugų jūsų įrenginių įkrovimą.

7.jpg

Apgalvotas dizainas

Įkroviklis išsiskiria mažu dydžiu – įdėjus jį į žiebtuvėlio lizdą, jis lieka beveik nepastebimas. Papildomi elementai užtikrina jo stabilumą ir atsparumą smūgiams. Jis nenukris net nelygiame kelyje, greičio kalneliuose ar staigiai stabdant. Kol jis įkraus jūsų įrenginius, niekas jai netrukdys!

4.jpg

Atsparus pažeidimams

Gaminys taip pat itin patvarus – puikiai tarnaus ilgai. Aliuminio korpusas apsaugo įkroviklį nuo perkaitimo, o paauksuotos jungtys sumažina pasipriešinimą ir padidina jo jautrumą. Be to, gamybos metu naudojamas anodavimo procesas užtikrina, kad įrenginys būtų atsparus pleiskanojimui ir įbrėžimams.

6.jpg
Prekės ženklas Baseus Vardas Share Together PPS kelių prievadų greito įkrovimo automobilinis įkroviklis su ilginamuoju laidu Modelis CCBT-B0G Medžiaga Aliuminis + kompiuteris Įvestis DC 12–24 V USB1/USB2/USB3 išvestis 5V-3A, 9V-2A, 10V-2A, 12V-2,5A; 30 W USB-C išvestis 5V-3A, 9V-2,22A, 12V-2,5A, 15V-2A, 20V-1,5A; 30 W Bendra išvesties galia 30W+30W+30W+30W Prailginimo laido ilgis 1,5 m Spalva Pilka
Baseus
027461

Charakteristikos

Spalva
pilka
Įkrovimo galia (W)
120
Greito įkrovimo standartas
PPS
Jungties tipas
USB-C