Išmanioji Wi-Fi maitinimo juosta LDNIO SEW3452 Tuya balta
Gravitacinis automobilinis laikiklis LDNIO MG10 telefonui juodas

Automobilinis gravitacijos laikiklis LDNIO MG03 juodas

6,00 €
LDNIO
038562
Yra prekyboje
Automobilinis gravitacijos laikiklis LDNIO MG03 (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

LDNIO MG03 automobilio gravitacijos laikiklis (juodas).

Užtikrinkite tinkamą įrangos apsaugą ir stabilumą. Automatiniai šoniniai laikiklio spaustukai savaime prisitaiko prie telefono pločio.Tvirtinimas išsiskiria apgalvotu dizainu, todėl nereikia jaudintis, kad telefonas iškris ir bus sugadintas.Keliaukite nesijaudindami dėl savo įrangos !

4.jpg

Stabilumas

LDNIO prekės ženklo gaminys garantuoja jūsų telefono saugumą. Novatoriškas gravitacijos dizainas keturkampėje konstrukcijoje suteikia dar daugiau stabilumo važiuojant net ir itin nelygiais keliais. Laikiklis talpina didesnį telefono plotą, o tai garantuoja dar geresnius rezultatus.

1.jpg

Apgalvotas dizainas

Gaminys yra pakankamai mažas, kad neužimtų per daug vietos ant grotelių. Kita vertus, nugarėlėje esantis mechaninis kablys užtikrina saugų ir stabilų sukibimą pritvirtinus prie grotelių. Be to, jis neblokuoja prieigos prie šoninių mygtukų.

2.jpg

Telefono veikimas be rūpesčių

Kitas laikiklio privalumas – galimybė valdyti telefoną viena ranka. Tai leidžia patogiai ir saugiai naudotis navigacija, atsiliepti į skambučius ir t.t. Turi 360 laipsnių laikiklio reguliavimo diapazoną, leidžiantį reguliuoti pakreipimą arba apversti į kairę/dešinę pusę.

8.jpg

Tvarus

Produktas buvo pagamintas atsižvelgiant į jūsų patogumą ir įrangos saugumą. Iškirpta įkrovimo prievadas leidžia patogiai naudotis. Sagtys yra tvirtos ir patvarios. Laikiklis jums tarnaus ilgus metus!

7.jpg
Prekės ženklas LDNIO Vardas LDNIO MG03 automobilio gravitacijos laikiklis Modelis MG03 Spalva Juoda Matmenys 11,5 x 7,5 cm Medžiaga ABS Įdiegimo vieta Ant grotelių
LDNIO
038562