Dviračio laikiklis Joyroom Metalinis JR-ZS252 telefonams juodas
Qi indukcinis įkroviklis su stovu Acefast 15W E14 pilkas

Oro išleidimo angos laikiklis Joyroom JR-ZS259 juodas

10,50 €
Joyroom
039159
Yra prekyboje

Oro išleidimo angos laikiklis Joyroom JR-ZS259 (juodas)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Joyroom JR-ZS259 (juodas) automobilio grotelių laikiklis

Pasirūpinkite savo patogumu ir saugumu keliaudami – įsigykite praktišką ventiliacijos kortelių laikiklį, kuris išlaikys jūsų telefoną stabilų net ir nelygiame kelyje. Laikiklį lengva sumontuoti, o patogus spaustukas leidžia lengvai nuleisti ir išimti išmanųjį telefoną. Didelis privalumas – juo galima laisvai manevruoti, todėl telefoną galima išdėstyti tiek vertikalioje, tiek horizontalioje padėtyje. JR-ZS259 suderinamas su 4,7–6,7 colių telefonais.

2.jpg

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

Dėl reguliuojamo dizaino laikiklis tinka įvairių dydžių telefonams – JR-ZS259 suderinamas su išmaniaisiais telefonais nuo 4,7" iki 6,7" įstrižainės. Be to, galite patogiai keisti jo padėtį ir pastatyti telefoną vertikaliai arba horizontaliai. Taip pat dėmesio verti silikoniniai įdėklai, todėl nereikės jaudintis dėl išmaniojo telefono subraižymo. Laikiklis yra atsparus smūgiams ir išlaiko stabilią padėtį net nelygiame kelyje.

3.jpg

Gamintojas Joyroom Modelis JR-ZS259 Laikymo tipas Priveržimas Tvirtinimo vieta Vėdinimo grotelės Suderinamumas Išmanieji telefonai, kurių įstrižainė yra 4,7–6,7 colio Svoris 176,5 g Medžiaga ABS + kompiuteris Spalva Juoda
Joyroom
039159