Magnetinis automobilinis laikiklis Joyroom JR-ZS291 su indukciniu įkrovikliu juodas
USB į USB-C laidas Joyroom S-1230K6 3A 12 m juodas

Daugiafunkcis 2 viename magnetinis automobilinis laikiklis Joyroom JR-ZS294 su stovu juodas

19,50 €
Joyroom
039204
Yra prekyboje

Daugiafunkcis 2 viename magnetinis automobilinis laikiklis Joyroom JR-ZS294 su stovu (juodas)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Daugiafunkcis 2 viename magnetinis automobilinis laikiklis Joyroom JR-ZS294 su stovu (juodas)

Ieškote praktiško laikiklio, kuris veiktų įvairiose situacijose? Rinkitės Joyroom JR-ZS294 magnetinį laikiklį ir mėgaukitės jo teikiamomis galimybėmis. Galite nešioti jį ant piršto žmonių susibūrimo vietose, naudoti kaip stovą arba pritvirtinti automobilyje. Gaminys užtikrina stabilią telefono padėtį ir užtikrina patogų naudojimąsi telefonu įvairiomis aplinkybėmis.

5.jpg

Platus pritaikymas

Šis kompaktiškas gaminys išsiskiria nepaprastu funkcionalumu ir gali būti naudojamas trimis skirtingais būdais. Pirštų žiedas užtikrins stabilų sukibimą ir pravers, pavyzdžiui, per šventinę ekskursiją po miestą. Jį taip pat galite naudoti kaip telefono stovą, norėdami padėti įrenginį ant stalo ar stalo ir patogiai žiūrėti vaizdo turinį. Galimybės tuo nesibaigia – sulenkite žiedą, pritvirtinkite laikiklį į automobilį ir mėgaukitės patogia navigacija vairuojant.

2.jpg

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

Tvirtinimas išsiskiria reguliuojamu dizainu, todėl galite keisti jo kampą ir pasukti 360 laipsnių. Tai leis telefoną pastatyti optimalioje vietoje ant rašomojo stalo ar stalo, be to, gaminys nesukels diskomforto nešiojant ant piršto. Jei jums nereikia laikiklio, galite jį tiesiog sulankstyti ir lengvai paslėpti telefoną, pavyzdžiui, rankinėje.

3.jpg

Įtraukta

  • Apvalus laikiklis
  • Tvirtinimo spaustukas
  • Tvirtinimo pagrindas
  • Metalinis žiedas
  • Antdukas
Gamintojas Joyroom Modelis JR-ZS294 Laikymo tipas Magnetinis Suderinamumas su įrenginiais Išmanieji telefonai, kurių įstrižainė yra 4,7–6,7 colio Medžiaga Metalas + ABS + kompiuteris Matmenys φ57 x 52 mm Spalva Juoda
Joyroom
039204