Sulankstomas teleskopinis telefono stovas Dudao F10XS juodas
Belaidis indukcinis įkroviklis Choetech T524-S 10W juodas

Gravitacijos laikiklis išmaniajam telefonui Dudao F11 Pro juodas

7,00 €
Dudao
039501
Yra prekyboje
Gravitacijos laikiklis išmaniajam telefonui Dudao F11 Pro (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Dudao F11 Pro gravitacinio telefono laikiklis

Suteikite neprilygstamą komfortą vairuodami automobilį! Dudao F11 Pro gravitacinis laikiklis išsiskiria gerai apgalvotu dizainu, kuris stabiliai laiko jūsų telefoną. Automatiniai šoniniai laikiklio gnybtai savaime prisitaiko prie įrenginio pločio. Be to, tai leidžia reguliuoti 360 laipsnių kampu.

2.jpg

Atidžiai apgalvotas dizainas

F11 Pro garantuoja aukščiausią jūsų telefono saugumo lygį. Puikiai apgalvota Y formos konstrukcija užtikrina patikimą stabilumą važiuojant net nelygiais keliais ar greičio kalneliais. Be to, dėl specialios išpjovos išmanųjį telefoną galite lengvai įkrauti neišėmę jo iš laikiklio.

1.jpg

Lengvas diegimas

Dudao laikiklis turi specialiai sukurtą laikiklį, leidžiantį greitai jį sumontuoti automobilio ventiliacijos angose. Be to, kai įdėsite į jį savo išmanųjį telefoną, jis automatiškai prisitaikys prie savo formos, o išėmus automatiškai grįš į pradinę padėtį.

3.jpg

Patogus telefono valdymas

Kitas laikiklio pranašumas yra galimybė valdyti telefoną viena ranka. Tai leidžia, be kita ko, patogiai ir saugiai naudotis navigacija arba atsiliepti į telefono skambučius. Be to, 360° reguliavimo dėka galite lengvai reguliuoti įrenginio padėtį.

6.jpg
Gamintojas Dudao Modelis F11 Pro Spalva Juoda Tvirtinimo vieta Vėdinimo grotelės Medžiaga ABS + kompiuteris + silikonas
Dudao
039501