Automobilinis laikiklis Lisen Tesla orlaidė juoda
Automobilinis laikiklis Lisen orlaidė juoda

Magnetinis laikiklis Lisen prietaisų skydeliui juodas

6,50 €
Lisen
058322
Yra prekyboje
Magnetinis laikiklis Lisen, prietaisų skydeliui (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Magnetinis laikiklis prietaisų skydeliui (juodas)

Laikiklyje naudojami stiprūs magnetai, kurie gali sėkmingai valdyti ne tik išmanųjį telefoną, bet ir planšetinį kompiuterį ar navigaciją. Be to, gaminio montavimas yra greitas ir paprastas, o 3M lipdukas užtikrina stabilumą ir yra atsparus įvairioms temperatūroms. Be to, galite pritvirtinti jį norimoje prietaisų skydelio vietoje.

Stabilumas

Tinklyje yra 6 N52 neodimio magnetai, kurie užtikrina stabilumą. Be to, 3M dvigubas lipdukas susideda iš 3 sluoksnių: lankstaus, šilumą išsklaidžiančio ir lipniojo. Jis tvirtai prilimpa prie paviršiaus ir yra atsparus aukštai ir žemai temperatūrai – jums nereikia jaudintis, kad jis nusilups.

Greitas diegimas

Tvirtinimo montavimas neužims daug laiko ir nesukels problemų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai nuvalyti pasirinktą paviršių šluoste ir priklijuoti laikiklį. Prieš montuodami įrenginį, rekomenduojama palaukti 24 valandas.

Platus suderinamumas

Lisen laikiklis tinka išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams ir navigacijos įrenginiams, kurių ekrano įstrižainė yra nuo 4 colių iki 11 colių. Be to, laikiklį pritvirtinsite ant prietaisų skydelio virš vairo, automobilio radijo ir kt. Galite klijuoti prie ABS, metalo, medžio, PVC ar anglies pluošto paviršių. Tačiau nemontuokite laikiklio ant prietaisų skydelio, padengto oda arba vašku.

Gamintojas Pasiklausiau Modelis YL0222080014 Spalva juodas Tvirtinimo vieta prietaisų skydelis Suderinamumas įrenginiai, kurių ekrano įstrižainė yra 4–11 colių
Lisen
058322