Įkraunama baterija AGM 6V 5Ah Nereikalinga priežiūra UPS ALARM
Įkraunamas akumuliatorius AGM 12V 12Ah Nereikalaujantis priežiūros skirtas UPS ALARM

Įkraunama baterija AGM 6V 7Ah Nereikalaujama priežiūros UPS ALARM

13,00 €
Green Cell
048410
Yra prekyboje

Įkraunama baterija AGM 6V 7Ah Nereikalaujama priežiūros UPS ALARM

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

AGM 6V 7Ah, nereikalaujantis priežiūros, UPS ALARM akumuliatorius

Kas yra AGM baterija? AGM yra energiją kaupianti baterija, turinti platų komercinių pritaikymų spektrą. Su juo galime ne tik maitinti žaislus ir signalizacijos sistemas, bet ir yra bet kurio UPS širdis. Green Cell AGM akumuliatoriai turi labai platų pritaikymo spektrą. Jie gali būti naudojami tiek cikliniam, tiek buferiniam darbui.

Green-Cell/AGM12/1

Ciklinis veikimas

Akumuliatorius naudojamas cikliškai – tai naudojamas kaip atskiras maitinimo šaltinis. Šio tipo AGM yra paruošti labai dažnam įkrovimui ir iškrovimui. Taigi jie naudojami neįgaliųjų vežimėliuose, fotovoltinėse sistemose, golfo vežimėliuose, žaisluose ir vejapjovėse.

Green-Cell/AGM12/2

Buferio operacija

Buferinis veikimas leidžia akumuliatoriui veikti kaip prijungto įrenginio atsarginiam maitinimo šaltiniui. Akumuliatorius, prijungtas prie maitinimo sistemos sugedus pagrindiniam maitinimo šaltiniui, suteikia papildomos energijos. Tokiu būdu jie naudojami signalizacijos sistemose, UPS, kasos aparatuose ar avariniame apšvietime.

Green-Cell/AGM12/3

Nereikalaujantis priežiūros

Baterijos, pagamintos naudojant AGM technologiją, buvo sukurtos siekiant užtikrinti kuo didesnį saugumą naudojant. Dėl savireguliacijos funkcijos (VRLA vožtuvai) AGM užtikrina iki 5 ir daugiau metų nereikalaujantį techninės priežiūros. Tai padidina įrenginio veikimo saugumą, nepaisant baterijos padėties.

Green-Cell/AGM12/4

Sauga

AGM akumuliatoriai sukurti taip, kad atlaikytų net ekstremaliausias sąlygas. Naudojamas stiklo pluoštas užtikrina, kad elektrolitas būtų sandariai uždarytas korpuse, todėl akumuliatorių galima naudoti bet kokioje padėtyje, nebijant jo išpilti. Tai ypač svarbu varomiems žaislams, kurie yra veikiami įvairių tipų smūgių. Dėl to Green Cell AGM akumuliatoriai yra visiškai saugūs naudotojams.

Green-Cell/AGM12/5

Talpa: 7 Ah Įtampa: 6 V Tipas: VRLA AGM Spalva: Juoda Terminalas: Faston 187 (F1) Gyvavimo trukmė: Daugiau nei 5 metai Maks. iškrovos srovė: 3C Savaiminis išsikrovimas: 2 % per mėnesį (esant 25 °C) Talpa pagal temperatūrą: (40 °C – 102 %) (25 °C – 100 %) (0 °C – 85 %) (–15 °C – 65 %) Buferio mokestis: 6,75–6,90 V (-10 mV/C) Ciklinis įkrovimas: 7,2–7,5 V (-15 mV/C) Vidinis pasipriešinimas: ≤18,5 mΩ (esant 25 °C temperatūrai) Didžiausia įkrovimo srovė: 2,1 A Gamintojas: Žalioji ląstelė Matmenys: 151 x 35 x 94 mm Svoris: 1,02 kg Bendras aukštis (su jungtimis): 100 mm Programa: signalizacijos sistemoms ir žaislams Pajėgumo diapazonas: mažiau nei 10Ah Garantija: 24 mėnesiai Produkto kodas: 12 AGM
Green Cell
048410