Green Cell įkraunamos baterijos 2x AAA HR03 800mAh
Belaidės ausinės Remax sport Air Conduction RB-S7 balta

Įkroviklis Green Cell GC VitalBattery Įkroviklis AA AAA R6 R03 Ni-MH

13,00 €
Green Cell
048435
Yra prekyboje

Įkroviklis Green Cell GC VitalBattery Įkroviklis AA AAA R6 R03 Ni-MH

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Green Cell GC VitalCharger, skirtas AA AAA R6 R03 Ni-MH įkraunamoms baterijoms

Suteikite savo įrenginiams nepertraukiamą prieigą prie energijos naudodami GC VitalCharger universalų įkraunamą akumuliatoriaus įkroviklį su mikro ir USB-C prievadais. Atsisakykite vienkartinių šarminių baterijų ir prisidėkite prie aplinkos apsaugos.

Green-Cell/GRADGC01/1

VitalCharger funkcijos

Green Cell įkroviklyje yra mikro USB ir USB-C prievadai, todėl jis tinka klasikiniams ir šiuolaikiniams gerbėjams. Kita vertus, šviesos diodai leis jums žinoti, kokiame įkrovimo etape yra kiekviena įkraunama baterija. Taip pat galite sudaryti savo rinkinį ir vienu metu įkrauti nuo 1 iki 4 AA arba AAA baterijų. Be to, sumanus dizainas neleidžia pagaliukams iškristi ir leidžia juos lengvai įkišti bei išimti. Kita vertus, tvirtas ABS plastikinis korpusas buvo aprūpintas neslidžiomis savybėmis.

Green-Cell/GRADGC01/2

Jūsų pasirinkimas

GC VitalCharger galite naudoti su bet kokiu maitinimo šaltiniu, nesvarbu, ar turite maitinimo įkroviklį, automobilinį įkroviklį, nešiojamąjį kompiuterį ar maitinimo bloką. Prijunkite jį prie USB prievado ir įkrovimo procesas prasidės automatiškai.

Green-Cell/GRADGC01/3

Gamintojas Žalioji ląstelė Modelis GRADGC01 Įtampa 1,5 V Galia 0,5 W Dabartinė 1,2 A Apsauga Šiluminė, viršįtampio, trumpojo jungimo apsauga Spalva juodas
Green Cell
048435