Ausinės OneOdio Pro10 pilkos spalvos
Ausinės OneOdio Pro10 rožinio aukso

Maitinimo įkroviklis Green Cell GC PowerGaN 65W 2x USB-C maitinimo tiekimas 1x USB-A suderinamas su Quick Charge 30

42,50 €
Green Cell
048424
Paskutinė prekė

Maitinimo įkroviklis Green Cell GC PowerGaN 65W (2x USB-C maitinimo tiekimas, 1x USB-A suderinamas su Quick Charge 3.0)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Green Cell GC PowerGaN 65 W maitinimo įkroviklis (2x USB-C maitinimo tiekimas, 1x USB-A greitas įkrovimas suderinamas

GC PowerGaN yra universalus įkroviklis, kuris leis maitinti kasdien naudojamus įrenginius. Įjunkite nešiojamąjį kompiuterį, ultrabooką, planšetinį kompiuterį, telefoną, ausines – naudodami 65 W įkroviklio galią galėsite maitinti bet kurį iš šių įrenginių, o naudodami tris prievadus (2x USB-C ir 1x USB-A) galėsite juos įkrauti vienu metu. Nebereikia kelių įkroviklių ir susipainiojusių laidų!

Green-Cell/CHARGC08/1

Tikslingas dizainas

Ar vertinate praktiškus ir apgalvotus sprendimus? Ar renkatės įrenginius, kurie yra daugiafunkciai ir sukurti atsižvelgiant į vartotoją? GC PowerGaN 65 W yra maitinimo tinklo įkroviklis, kuris pateisins jūsų lūkesčius ir pagerins jūsų buitinės elektronikos patirtį. Kodėl? Paprasta! Dėl kompaktiško įrenginio dydžio jis veikia bet kur: biure, namuose ir kelyje.

Green-Cell/CHARGC08/2

Puikus maitinimo įkroviklis kelionėms

GC PowerGaN 65 W yra kelioninis įkroviklis, idealiai tinkantis kelionėms. Jis yra daug mažesnis nei kiti panašios galios tokio tipo sprendimai. Kompaktiškas įrenginio dydis sutaupys vietos lagamine – vietoj 3 skirtingų įkroviklių pasiimkite vieną, kad maitintumėte nešiojamąjį kompiuterį, telefoną, ausines ar bet kurį kitą suderinamą įrenginį. Be to, galimybė vienu metu įkrauti kelis įrenginius sutaupys jūsų laiko. Jauskitės nepriklausomi – kad ir kur eitumėte!

Green-Cell/CHARGC08/3

GaN technologija

Iki šiol įkroviklio viduje esantiems puslaidininkiams gaminti buvo naudojamas silicis. Pakeitus jį galio nitridu, komponentai gali būti išdėstyti arčiau vienas kito, taip sumažinant įrenginio dydį. Svarbu tai, kad GC PowerGaN 65 W tinklo įkroviklio našumas buvo išlaikytas. GaN technologijos naudojimas taip pat garantuoja mažus energijos nuostolius ir apsaugą nuo įkroviklio perkaitimo.

Green-Cell/CHARGC08/4

Išmanus įkrovimas

Energijos paskirstymas leidžia optimaliai įkrauti prijungtus įrenginius. Priklausomai nuo to, kurį prievadą naudojate, tinklo įkroviklis sureguliuoja įkrovimo galią, kad jums būtų suteiktas greičiausias ir palankiausias maitinimo šaltinis. Pavyzdžiui: įkraunant 3 įrenginius vienu metu, GC PowerGaN 65 W paskirstys maitinimą į tris nepriklausomus prievadus: USB-C Power Delivery 30 W, USB-C Power Delivery 18 W ir USB-A Ultra Charge 18 W, todėl galite įkraukite ultrabook, telefoną ir ausines vienu metu.

Green-Cell/CHARGC08/5

Gamintojas Žalioji ląstelė Modelis CHARGC08 Galia 65 W Įvestis 100–240 V, ~50/60 Hz, maks. 1,7 A. USB-A išvestis 1 x USB-A: 5 V / 3 A, 9 V / 3 A, 12 V / 3 A, 20 V / 1,8 A (maks. 18 W) USB-C išvestis 2 USB-C: 5 V/3 A, 9 V/3 A, 12 V/3 A, 15 V/3 A, 20 V/3,25 A (maks. 65 W) Greito įkrovimo technologija Power Delivery 3.0, PPS, Green Cell Ultra Charge Suderinamos greito įkrovimo technologijos Quick Charge 3.0, Samsung AFC, Huawei FCP/SCP Šis įkroviklis nesuderinamas su Lenovo joga Apsauga nuo perkaitimo Taip Apsauga nuo trumpojo jungimo Taip Spalva Juoda; Pantera juoda Apsauga nuo viršįtampių Taip Prievadai 2 x USB-C, 1 x USB-A Įkroviklio tipas tinklas Sertifikatai LVD, EMC, ErP, RoHS, REACH Matmenys 92,5 × 55 × 32 mm Svoris 127 g
Green Cell
048424