Pakabinamas EMS Relax šilto kompresinio kaklo masažuoklis ANLAN 09-AAMY02-02A
Plokščias UTP CAT6 Vention IBABL RJ45 Ethernet tinklo kabelis 1000Mbps 10m juodas

Ausinės TWS Haylou Moripods ANC baltos

33,00 €
Haylou
037257
Yra prekyboje
Ausinės TWS Haylou Moripods ANC (baltos)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

TWS Haylou Moripods ANC ausinės

Ieškote lengvų ir patogių ausinių, užtikrinančių aukštos kokybės garsą ir mažinančių triukšmą? Pasirinkite Haylou Moripods ANC, kuri siūlo ANC triukšmo slopinimą iki -30 dB ir turi 10 mm dinamines tvarkykles. Mėgaukitės iki 30 valandų atkūrimo laiko (su įkrovimo dėklu) ir pamirškite apie ryšio problemas su Bluetooth 5.2. Taip pat galite laisvai kalbėtis telefonu.

4.jpg

ANC triukšmo slopinimas

Su Haylou girdi tik tai, ką nori išgirsti. Ausinės palaiko ANC triukšmo mažinimą iki -30dB. Taigi galite pamiršti erzinantį triukšmą ir sutelkti dėmesį į garsų magiją! Taip pat yra 3 atkūrimo režimai, tokie kaip triukšmo slopinimas, standartinis ir skaidrus. Tai leidžia dar geriau pritaikyti ausines pagal savo lūkesčius ir nuspręsti, ar norite visiškai išjungti triukšmą, ar klausytis muzikos neprarasdami ryšio su aplinka.

5.jpg

Garsas aukščiausiu lygiu

Patirkite, kaip puikiai gali skambėti mėgstamos dainos. Ausinėse yra didelės, dinamiškos 10 mm tvarkyklės, jos taip pat palaiko AAC kodeką. Dėl to jie gali užtikrinti aiškų, sodriai detalų garsą, gilius, galingus žemuosius dažnius ir ausiai malonius aukštus tonus. Jie taip pat puikiai pabrėžia vokalo skambesį. Su Moripods ANC iš naujo atrasite savo mėgstamas dainas!

8.jpg

Jie pasitvirtins per telefono skambučius

Moripods ANC suteiks aukštos kokybės garsą ne tik klausantis muzikos, bet ir skambinant telefonu. Juose yra puikios kokybės mikrofonai ir jie palaiko DSP triukšmo slopinimą, todėl fantastiškai fiksuoja jūsų balsą ir pašalina nereikalingą foninį triukšmą. Prekybos centras, traukinys ar autobusas – dabar galite laisvai kalbėtis telefonu, kad ir kur būtumėte.

7.jpg

Patikimas belaidis ryšys

Momentinis ryšys, didesnis stabilumas ir didelis atsparumas trukdžiams – tai tik dalis pažangios Bluetooth 5.2 technologijos pranašumų. Atsisveikinkite, kad praneštumėte apie problemas! Moripods ANC ausinės suteiks jums patikimą belaidį ryšį. Taip pat galite pasinaudoti specialiu žaidimų režimu, kuris siūlo dar mažesnę delsą. Mėgaukitės dinamišku žaidimu ir gaukite pranašumą nuo pat pradžių!

3.jpg

Dar ilgesnis veikimo laikas

Nepertraukiamai klausykitės mėgstamų dainų namuose, darbe ir keliaudami. Nesijaudinkite, kad jūsų ausinės per greitai išsikraus ir sugadins nuotaiką! „Moripods ANC“ leidžia leisti muziką maždaug 8 valandas, jei naudojate triukšmo slopinimą, arba iki 9 valandų, jei ją išjungiate. Pridedamas įkrovimo dėklas leidžia pailginti šį laiką atitinkamai iki 30 arba 33 valandų.

10.jpg

Sukurta jūsų patogumui

ANC Moripods yra neįtikėtinai patogūs ir lengvi – kiekvienas sveria tik 3,9 g. Jie stabiliai laikosi jūsų ausyse ir iš jų neiškris. Taip pat rasite 3 poras keičiamų 3 dydžių ausinių, kad galėtumėte dar labiau pritaikyti ausines pagal savo poreikius ir įpročius. Dedikuotas dėklas išsiskiria matiniu paviršiumi, kurį itin malonu liesti. „Moripods ANC“ taip pat suderinami su „Android“ ir „iOS“.

9.jpg

Svarbiausios funkcijos po ranka

Mėgaukitės ausinių patogumu – su Haylou viskas, ko jums gali prireikti, visada bus po ranka. Jums nereikia kaskart ieškoti savo išmaniojo telefono! „Moripods ANC“ turi įmontuotus praktiškus jutiklinius skydelius, todėl vos keliais prisilietimais galite, pavyzdžiui, pristabdyti arba tęsti atkūrimą, atsiliepti arba atmesti skambutį, padėti ragelį, pasirinkti triukšmo panaikinimo režimą, perjungti dainą arba įjungti žaidimų režimą.< /p> 6.jpg

Dėžutėje

  • Ausinės
  • Įkrovimo dėklas
  • Įkrovimo laidas (USB-C)
  • Pakaitiniai ausiniai (3 poros, S / M / L)
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Haylou Modelis Moripods ANC Spalva Balta Vairuotojas 10 mm Bluetooth versija 5.2 Diapazonas Iki 10 m (atviroje erdvėje, be kliūčių) Įkrovimo sąsaja USB-C Veikimo laikas ANC triukšmo mažinimas išjungtas: apytiksl. 9h (ausinės) + 24h (dėklas);
ANC triukšmo mažinimas įjungtas: apytiksl. 8h (ausinės) + 22h (dėklas); Ausinių akumuliatoriaus talpa 43 mAh Dėklo akumuliatoriaus talpa 310 mAh Ausinių įkrovimo laikas Maždaug 1,5 val Dėklo įkrovimo laikas Maždaug 2,5 val Garso kodekai SBC, AAC Palaikomi protokolai A2DP, AVRCP, HFP Suderinamumas „Android“, „iOS“
Haylou
037257