Daugiafunkcis diržas Nextool NE20020
Joyroom metalinis dviračio/motociklo laikiklis JR-ZS264 telefonams juodas

Daugiafunkcis peilis Nextool NE20096

11,00 €
Nextool
047384
Yra prekyboje
Daugiafunkcis peilis Nextool NE20096
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Nextool daugiafunkcis peilis NE20096

Ar ieškote daugiafunkcio įrankio, kuris taip pat būtų mažo dydžio? Jūs ką tik radote! „Nextool“ daugiafunkcis peilis jums puikiai tiks, nes yra aprūpintas net 10 skirtingų funkcijų. Taip, kad jis bus patikimas atliekant namų ruošos darbus ir ne tik!

5.jpg

Puikus mažas įrankis

Nextool NE20096 daugiafunkcis peilis yra nedidelis įrankis, kuris padės atlikti daugybę veiklų. Jis aprūpintas net 10 skirtingų funkcijų, įskaitant peilį, virvės kabliuką, laužtuvą, skardinių atidarytuvą, Phillips atsuktuvą, dildę, žirkles ar kortelės kaištį. Jis pravers ne tik remonto metu, bet ir poilsiaujant, nes turi ir telefono laikiklį bei butelių atidarytuvą.

4.jpg

Puiki kokybė

Nextool peilis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios garantuoja jo ilgaamžiškumą ir tvirtumą. Be to, jis yra lengvas ir mažo dydžio, todėl jį nesunkiai įsidėsite į kišenę ir pasiimti su savimi į stovyklavietę. Jums nereikės jaudintis dėl įpjovimų, nes jame yra specialus apsauginis užraktas, kuris užtikrins geriausią įmanomą apsaugą.

6.jpg
Prodiuseris Nextool Modelis NE20096 Savybės Peilis / virvių pjaustytuvas / laužtuvas / skardinių atidarytuvas / telefono laikiklis / Phillips atsuktuvas / dildė / butelių atidarytuvas / žirklės / kortelės kaištis Medžiaga 30Cr13, 20Cr13, ABS Svoris 87±2g
Nextool
047384