Belaidis įkroviklis Mcdodo CH-7063 3 in 1 15W mobilusis / TWS / Apple laikrodis Juoda
Belaidis įkroviklis Mcdodo CH-7062 3 in 1 15W mobilusis / TWS / Apple laikrodis balta

Multitool MiniSailor NexTool NE20237 Žirklių versija

19,00 €
Nextool
054404
Yra prekyboje
Multitool MiniSailor NexTool NE20237 (Žirklių versija)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Multitool MiniSailor NexTool NE20237 (su žirklėmis)

Pasirūpinkite daugiafunkciniu įrankiu, kuris padės įveikti kasdienius iššūkius. NexTool MiniSailor Multitool siūlo iki 10 praktinių funkcijų. Galite naudoti kaip žirkles, peilį, metalinę dildę, plokščią atsuktuvą, SIM kortelės adatą ar butelių atidarytuvą ir kt. Nepaisant plataus pritaikymo spektro, gaminys išsiskiria kompaktišku dizainu, todėl visada galite jį turėti su savimi. Jis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, o tai reiškia didelį patvarumą.

Nextool/NE20237/6 p>

Universalumas viename įrankyje

NexTool daugiafunkcis įrankis išsiskiria dideliu universalumu. Žirklės ir įvairūs peiliai leidžia tiksliai pjauti, o replės užtikrina patikimą suspaudimą. Dėl papildomų skylių įrankį lengva pakabinti ir laikyti, o įmontuotas butelių atidarytuvas puikiai tinka socialiniams susibūrimams ir lauko veiklai.

Nextool/NE20237/3 p>

Puikiausias tikslumas

NexTool taip pat puikiai tinka užduotims, kurioms reikia ypatingo tikslumo. Jame yra įvairių atsuktuvų, įskaitant plokščią, didelį ir Phillips atsuktuvą. Taip pat jūsų žinioje bus SIM kortelės išėmimo adata ir metalinė dildė. „MiniSailor“ taps neįkainojama pagalba namuose, dirbtuvėse ar keliaujant, užtikrinant efektyvumą įvairiose srityse.

Nextool/NE20237/2 p>

Elegantiškas dizainas ir patogus naudoti

Švelnus įrankio korpusas suderina estetiką ir ilgaamžiškumą. Kompaktiškas dydis leidžia patogiai nešiotis kišenėje, o tai svarbu dirbantiems skirtingose ​​vietose. Efektyvus atidarymas ir uždarymas užtikrina naudojimo patogumą, o matinė rankena garantuoja patikimą sukibimą. Su MiniSailor darbas taps ne tik efektyvesnis, bet ir malonesnis.

Nextool/NE20237/4 p>

Dėmesys detalėms

2 tikslių pavarų modelių deriniai leidžia pritaikyti šlifavimo procesą pagal dabartinius poreikius. Be to, atskiras didelis atsuktuvas praplečia įrankio pritaikymo spektrą, kurį įvertins dalyvaujantys įvairiuose projektuose. Šis įrankis taip pat išsiskiria naujoviškumu, kuris, be kita ko, yra praktiškas kabliukas, skirtas lengvai laikyti ir kūrybiškai naudoti darbo vietą papuošti.

Nextool/NE20237/8 p>

Aukštos kokybės medžiagos

Kuriant NexTool buvo naudojamos aukščiausios klasės medžiagos. Peilio ašmenys pagaminti iš 420J2 nerūdijančio plieno, o tai reiškia ilgaamžiškumą ir aštrumą. Kiti komponentai pagaminti iš tvirto plieno ir aliuminio lydinio. Šių medžiagų derinys užtikrina įrankio patikimumą įvairiose srityse ir užtikrina patikimą veikimą bet kokioje situacijoje.

Nextool/NE20237/9 p>

Gamintojas NexTool Modelis NE20237 Matmenys po sulankstymo 67,2 x 25,3 x 15,5 mm Svoris 87 g ± 5 g Funkcijos žirklės / peilis / replės / pakabinamos skylės / butelių atidarytuvas / plokščiagalvis atsuktuvas / didelis atsuktuvas / kryžiaus atsuktuvas / kortelės išėmimo adata / metalinė dildė
Nextool
054404