„Toocki“ įkrovimo laidas USB C-L 1 m 36 W juodas
Toocki įkroviklis A-C 33W baltas

Daugiafunkcis lengvasis veržliaraktis NexTool NE20238

19,00 €
Nextool
054403
Yra prekyboje
Daugiafunkcis lengvasis veržliaraktis NexTool NE20238
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Daugiafunkcis veržliaraktis NexTool NE20238

NexTool daugiafunkcis veržliaraktis pravers tiek remontuojant, tiek atliekant įvairius buities darbus. Jis apjungia net 6 funkcijas ir išsiskiria 24 mm anga, todėl padės susidoroti su įvairiais iššūkiais. Produktas pagamintas tiksliai ir buvo sukurtas iš dvigubo plieno ir aliuminio sluoksnio, o tai reiškia tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

Nextool/NE20238/3

Įvairios programos

Pamirškite problemines, per sunkias įrankių dėžes, lažinkitės dėl NexTool pasiūlymo ir mėgaukitės patogumu, kurį suteikia kompaktiškas, daugiafunkcis veržliaraktis. Įrankis gali veikti ne tik kaip reguliuojamas veržliaraktis, bet ir kaip peilis, Phillips atsuktuvas, plokščias atsuktuvas, metalinė dildė ir butelių atidarytuvas.

Nextool/NE20238/5

Patikimas remonto metu

Universalus NexTool veržliaraktis bus nepakeičiamas taisant maišytuvus, vamzdžius, baldus ar dirbant dviračiu. Didžiausias jo atidarymo plotis yra 24 mm, o dėl lankstaus mechanizmo ir lazeriu padarytų žymėjimų galite atlikti darbą tiksliai ir efektyviai. Be to, naujoviškas dizainas su pailgintomis rankenomis leidžia jį pailginti 33 mm, o patvari rankena atlaiko iki 50 kg spaudimą.

Nextool/NE20238/1

Tvirtas dizainas

Patentuota plieno sluoksnių konstrukcija garantuoja ne tik išskirtinę kokybę, bet ir tvirtumą. 3 plieninės plokštės sluoksniai kartu su armuojančiais elementais sukuria tvirtą konstrukciją, galinčią susidoroti net su sunkiausiomis užduotimis. Veržliaraktis taip pat yra suderinamas su įvairiais lizdais, o tai žymiai padidina jo funkcionalumą. Be to, komplekte yra praktiškas dėklas, todėl galėsite patogiai ir saugiai laikyti įrankį.

Nextool/NE20238/7

Rinkinyje:

  • Daugiafunkcis veržliaraktis
  • Byla
Gamintojas NexTool Modelis NE20238 Matmenys 114 x 28 x 12 mm (po sulankstymo) Medžiaga 420J1 Svoris 147 g ± 10 g Funkcijos reguliuojamas veržliaraktis / peilis / Phillips atsuktuvas / plokščiagalvis atsuktuvas / metalinė dildė / butelių atidarytuvas
Nextool
054403