Adapteris mikro USB per USB-C XO NB149-A juodas
Sulankstomas telefono stovas Baseus juodas

Sonic dantų šepetėlis Soocas SPARK

45,00 €
Soocas
051825
Yra prekyboje
Sonic dantų šepetėlis Soocas SPARK
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Soocas Spark Sonic dantų šepetėlis

Įgykite pasitikėjimo gražia šypsena. „Soocas Spark sonic“ dantų šepetėlyje naudojami aukščiausios kokybės „DuPont“ šereliai, užtikrinamas IPX8 atsparumas vandeniui ir kompaktiškas bei lengvas dizainas. Jo galingas variklis garantuoja tikslų valymą, o laikmačiu galite lengvai valdyti valymo laiką. Įrenginys palaiko 2 veikimo režimus, o jo veikimas yra itin tylus. Jį valdysite vienu mygtuku. Be to, galinga baterija vienu įkrovimu leidžia veikti 40 dienų.

12Soocas/Spark/6 p>

Patikimas veikimas

Dėl pažangaus variklio Spark dantų šepetėlis veikia itin efektyviai. Tai darydamas sumažina energijos nuostolius 60% ir užtikrina koncentruotą energijos tiekimą šeriams. Taip pat naudojama naujoviška mikro burbuliukų technologija, užtikrinanti efektyvų maisto likučių pašalinimą net iš sunkiai pasiekiamų vietų tarp dantų. Be to, prietaise yra 40 % didesnio tankio DuPont 612 Brilliance šereliai su užapvalintais antgaliais, išdėstytais banguotu būdu, kad geriau tilptų burnoje. Produktas taip pat turi net 16 patentų ir išlaikė daugiau nei 50 testų, įrodančių jo aukštą kokybę.

12Soocas/Spark/2 p>

2 veikimo režimai

Įrenginys siūlo 2 veikimo režimus, todėl galite reguliuoti jo veikimą pagal savo poreikius. Švelnus režimas rekomenduojamas pirmą kartą naudojantiems ir turintiems itin jautrius dantis. Kita vertus, valymo režimas bus puikus pasirinkimas, kai rūpinatės dantų balinimu. Aukšto dažnio vibracijos užtikrina efektyvų valymą, todėl šypsena bus balta ir spindi.

12Soocas/Spark/8 p>

Apgalvoti sprendimai

Dantų šepetėlio triukšmo lygis neviršija 55 dB, o 2 minučių laikmatis kas 30 sekundžių primena, kad reikia pakeisti valomą plotą, taip padeda suformuoti geresnius įpročius. Be to, įrenginys prisimena paskutinį naudotą režimą ir pasižymi IPX8 atsparumu vandeniui. Kaip matote – kiekviena smulkmena buvo pasirūpinta!

12Soocas/Spark/11 p>

Naudojimas iki 40 dienų

2 valandų įkrovimo pakanka, kad „Spark“ dantų šepetėlį galėtumėte naudoti iki 40 dienų. Atsisveikinkite su poreikiu dažnai atnaujinti elektros energiją ir mėgaukitės belaidžiu patogumu! Nerimaujate, kad pamiršote įkrauti įrenginį? Nebūk! Kai akumuliatoriaus įkrovos lygis pasieks 20 %, pamatysite pranešimą.

12Soocas/Spark/1 p>

Rafinuotas dizainas

Dantų šepetėlio rankena pagaminta iš aliuminio lydinio, todėl yra tvirta ir atrodo estetiškai. Praktiškas šviesos žiedas leidžia patikrinti baterijos lygį, o permatoma galvutė leidžia lengvai patikrinti dantų šepetėlio būseną. Be to, įrenginiui buvo atlikta daugybė bandymų, kurie įrodė, kad jis yra atsparus korozijai. Tuo pačiu jis yra mažesnis ir lengvesnis nei panašūs dantų šepetėliai. Pasirinkite patogumą ir funkcionalumą naudodami „Soocas“!

12Soocas/Spark/9 p>

Kompaktiškas dizainas

Kuo dar „Soocas“ įrenginys išsiskiria iš kitų „Sonic“ dantų šepetėlių? Be kita ko, kompaktiškas dizainas – Spark modelis yra perpus mažesnis už daugumą panašių gaminių, o matmenys (8,97 colio) yra panašūs į standartinių rankinių dantų šepetėlių. Jis taip pat daug lengvesnis, sveria tik 0,13 svaro, todėl jo svoris yra tik 1/3 kitų elektrinių dantų šepetėlių Dėl to jį naudoti patogu.

12Soocas/Spark/3 p>

Įtraukta:

  • Šepetys
  • Šepečio galvutė
  • Kroniklis dantų šepetėliui tvirtinti ant sienos
  • Kelioninis dėklas
  • Maitinimo adapteris
  • USB / USB-C įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Soocas Modelis KIBRA Veikimo režimai Švelnus režimas, valymo režimas Garsumo lygis 55 dB Laikmatis taip, 2 minutės Veikimo laikas 40 dienų Įkrovimo laikas 2 valandos Uostas USB-C Atsparus vandeniui IPX8
Soocas
051825