Išmanusis laikrodis Black Shark BS-GT Neo sidabrinis
Sonic dantų šepetėlis Soocas D3 rožinis

Sonic dantų šepetėlis Soocas D3 žalias

44,00 €
Soocas
053334
Yra prekyboje
Sonic dantų šepetėlis Soocas D3 (žalias)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Soocas D3 sonic dantų šepetėlis (žalias)

Pasirūpinkite tinkama burnos higiena naudodami Soocas D3 sonic dantų šepetėlį. Įrenginys veikia daugiau nei 38 000 vibracijų per minutę dažniu ir leidžia rinktis iš 4 galimų režimų. Jame taip pat yra išmanusis laikmatis, kurio veikimo laikas yra iki 180 dienų. Taip pat rasite dantų šepetėlio sterilizatorių, kad atsikratytumėte kenksmingų mikrobų. Dantų šepetėlis taip pat išsiskiria IPX8 atsparumu vandeniui, žemu triukšmo lygiu ir originalia konstrukcija.

8.jpg

Graži šypsena ilgiau

D3 sonic dantų šepetėlis leis atsikratyti nešvarumų ir visų maisto likučių net iš sunkiai pasiekiamų vietų, kurių nepasiekia įprastas dantų šepetėlis. Prietaisas aprūpintas galingu varikliu, kuris generuoja daugiau nei 38 000 kartų per minutę vibracijas. Aukšta vibracija užtikrina kruopštų, greitą valymą ir leidžia pasiekti 7 kartus efektyvesnį apnašų pašalinimą. Naudodami „Soocas“ dar ilgiau išlaikysite gražią, sveiką ir spindinčią šypseną.

1.jpg

Išmanusis laikmatis

Jums nebereikia stebėti dantų valymo laiko – Soocas D3 dantų šepetėlis tai padarys už jus! Dantų šepetėlyje yra išmanusis laikmatis, kuris kas 30 sekundžių primins, kad reikia pakeisti burnos valymo vietą. Po 2 minučių dantų šepetėlis automatiškai išsijungs. Taip valysite dantis pakankamai ilgai!

2.jpg

4 režimai, iš kurių galima pasirinkti

D3 modelis sukurtas įvairiems naudojimo scenarijams. Dantų šepetėlis siūlo net 4 veikimo režimus, todėl galite pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius. Valymo režimas puikiai tinka kasdieniam naudojimui. Ar jūsų dantys itin jautrūs? Pasinaudokite jautraus režimo pranašumais. Poliravimas leidžia nupoliruoti dantis, o balinimas padarys dantis dar baltesnius. Be to, įrenginys prisimins paskutinį jūsų naudotą režimą.

6.jpg

Pašalinkite bakterijas

Rūpinkitės savo burnos sveikata. Komplekte taip pat yra UVC sterilizatorius dantų šepetėliams. Prietaisas pašalina iki 99,99% bakterijų, kurios susikaupia ant šepetėlio galvutės. Jo veikimas itin paprastas – tereikia įkišti dantų šepetėlį į vidų ir uždaryti sterilizatoriaus dureles, ir įrenginys įsijungs automatiškai. Sterilizatorius valys dantų šepetėlį apie 5 minutes. Be to, įrenginys leis patogiai laikyti dantų šepetėlį.

4.jpg

Ilgas darbo laikas

Ar nerimaujate dėl dažno dantų šepetėlio įkrovimo? Nebūk! Prietaisas gali veikti iki 180 dienų. Vien dantų šepetėlio energijai atnaujinti prireiks maždaug 6 valandų, o komplektacijoje esantis USB-C laidas palengvins įkrovimą. Specialus šviesos indikatorius praneš apie išsikrovusią bateriją ir įkrovimo būseną. Kita vertus, sterilizatorius gali tarnauti maždaug 30 dienų, o įkrovimas trunka apie 5 valandas.

3.jpg

Unikalus dizainas

Soocas sonic dantų šepetėlis išsiskiria netradiciniu dizainu – katę primenančios detalės tikrai pradžiugins šių gyvūnų mylėtojus. Įrenginys yra IPX8 atsparus vandeniui, todėl juo galite laisvai naudotis net duše. Taip pat lengvai išlaikysite švarą. Taip pat nereikės jaudintis, kad dantų šepetėlis skleis stiprų ir varginantį garsą – jo garsumo lygis neviršija 55 dB.

7.jpg

Įtraukta

  • dantų šepetėlį
  • dantų šepetėlio antgaliai x2
  • UVC sterilizatorius
  • dantų šepetėlio laikiklis
  • USB-C / USB-A įkrovimo laidas
Gamintojas Soocas Modelis D3 Spalva Žalias Atsparumas vandeniui IPX8 Vibracijos dažnis 38 400 virpesių per minutę Garsumo lygis 55 dB Įkrovimo sąsaja C tipas Dėklo įkrovimo laikas su sterilizatoriumi 5 valandos Dėklo su sterilizatoriumi veikimo laikas Iki 30 dienų Dantų šepetėlio įkrovimo laikas 6 valandos Dantų šepetėlio baterijos veikimo laikas iki 180 dienų Veikimo režimai Valymas, jautrumas, poliravimas, balinimas
Soocas
053334