Plaukų džiovintuvas Soocas H5 sidabrinis
Ausinės TWS Blitzwolf AA-UM15 Itin plonos juodos

Blitzwolf AS-22 garso stiprintuvas 45W Bluetooth 50 USB + nuotolinio valdymo pultas juodas

47,50 €
BlitzWolf
040791
Yra prekyboje
Blitzwolf AS-22 garso stiprintuvas, 45W, Bluetooth 5.0, USB + nuotolinio valdymo pultas (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Blitzwolf AS-22 45W stiprintuvas

Blitzwolf AS-22 garso stiprintuvas aprūpintas moderniais lustais, užtikrinančiais aukščiausios klasės garsą. Bluetooth 5.0 versijos modulis yra atsakingas už stabilų signalą iki 5 metrų. Gaminyje taip pat yra 3,5 mm AUX, RCA ir USB prievadai, jį lengva valdyti naudojant pridedamą nuotolinio valdymo pultą ir stiprintuvo valdymo skydelį.

1.jpg

Stereo garsas

stiprintuvas buvo sukurtas atsižvelgiant į aukštą garso kokybę. Be to, naudojant 2 PCS lustus jaučiatės tarsi koncerte. Dėl to galite mėgautis krištolo skaidrumo, sodriai detaliu garsu.

3.jpg

Kelios prisijungimo galimybės

Blitzwolf AS-22 naudoja Bluetooth 5.0, kuris užtikrina greitą ir stabilų ryšį iki 5 metrų. Be to, gaminyje yra 3,5 mm AUX, RCA arba USB prievadai. Jis taip pat palaiko FM radiją. Galite sėkmingai prijungti stiprintuvą prie išmaniojo telefono, nešiojamojo kompiuterio, televizoriaus ar kompiuterio.

8.jpg

Patogus vartotojui

Įrenginio valdymas nesukels jums jokių problemų. Priekyje esančios rankenėlės leidžia reguliuoti garsumą, aukštus ir žemuosius dažnius. Kita vertus, galite naudoti mygtukus, norėdami praleisti ir atsukti dainas arba įjungti ciklo atkūrimą. Taip pat rasite nuotolinio valdymo pultą. Tuo tarpu LED ekranas pateiks informaciją apie įrenginio veikimą.

5.jpg

Įtraukta

  • stiprintuvas
  • nuotolinio valdymo pultas
  • maitinimas
Gamintojas Blitzwolf Modelis AS-22 Spalva juodas Galia RMS 45 W x 2 Bluetooth versija 5,0 Bluetooth diapazonas 5 m Įvesties įtampa DC 12V/3A Dažnis (FM radijas) 87,5–108 MHz Sąsaja USB x2, RCA, AUX 3,5 mm
BlitzWolf
040791