Skysto muilo dozatorius Zyle ZY6188MS
Gelis lakas Kinetics Aurora Shield Gel Polish, 598 Radiant Violet KGP598N, 15 ml

Gelis lakas Kinetics Aurora Shield Gel Polish, 597 Phenomenon KGP597N, 15 ml

18,00 €
Kinetics
KGP597N
Yra prekyboje
Gelis lakas Kinetics Aurora Shield Gel Polish, 597 Silver Phenomenon KGP597N, 15 ml
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Kinetics“ gelis- lakas pasižymi veiksminga formule: nulakuokite nagus ir džiaukitės jais iki 3 savaičių, o pašalinsite priemonę vos per 10 min. Paviršius atsparus subraižymams, spalva neišblunka, kampučiai nenulūžinėja. Gelio-lako sudėtyje nėra monomero HEMA.

Džiovinimo laikas:
LED lempoje - vos 30 s;
UV lempoje - 2 min.

Naudojimas: užtepkite nagų gelį-laką ant lakavimui paruoštos nago plokštelės. Tuomet džiovinkite UV/LED lempoje. Užtepkite antrą priemonės sluoksnį ir vėl išdžiovinkite. Baigę naudoti priemonę, užtepkite viršutinį nagų lako sluoksnį.

Kuo ypatingos „Kinetics“ priemonės HEMA-Free?

HEMA yra populiariausias geliniuose lakuose naudojamas monomeras, kuris skatina sukibimą ir lipnumą. Vis dėlto, HEMA yra laikomas didžiausiu dirgikliu nagų priežiūros produktuose, kadangi jis gali įsiskverbti į odą, ją dirgindamas, sukeldamas odos pleiskanojimą ar paraudimą.

„HEMA-Free produktuose šis ingredientas pakeistas geresniu ir brangesniu – HPMA, kuris pasižymi tomis pačiomis sukibimo ir lipnumo savybėmis, tačiau jo molekulės yra didesnės, todėl negali taip lengvai įsiskverbti į odą. Pakeisdami formulę mes ne tik išlaikėme buvusią priemonių kokybę, bet ir ją dar pagerinome.

Kinetics
KGP597N

Charakteristikos

Kilmės šalis
Latvija