Išmanusis belaidis sieninis jungiklis Sonoff T2EU3C-RF 433MHz 3 kanalai
Baseus Golden Contactor Pro automobilinis įkroviklis USB + USB-C QC40+ PD SCP 40W pilka + USB-C į iP laidas 1m

„Baseus“ didelės raiškos serijos HDMI 21 laidas 8K 60 Hz 3D HDR 48 Gbps 3 m juodas

15,20 €
Baseus
026189
Yra prekyboje
„Baseus“ didelės raiškos serijos HDMI 2.1 laidas, 8K 60 Hz, 3D, HDR, 48 Gbps, 3 m (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Baseus CAKGQ-L01 8K HDMI adapteris

Baseus CAKGQ-L01 HDMI adapteris užtikrina puikią vaizdo kokybę iki 8K. Dėl tobulo garso ir vaizdo sinchronizavimo galite patogiai žiūrėti mėgstamus filmus ir serialus. Naujausio HDMI 2.1 standarto naudojimas leido pasiekti iki 48 GB/s pralaidumą. Adapteris taip pat palaiko dinaminį HDR, garantuojantį fantastišką vaizdo aiškumą ir turtingą detalę.

0_01.jpg

Didelė vaizdo skyra

Aukštesnės kokybės vaizdai pasiekiami. CAKGQ-L01 adapteris garantuoja iki 8K skiriamąją gebą esant 60 Hz. Jis taip pat palaiko 4K/120Hz ir 2K/144Hz. Jis suderinamas ne tik su HDMI 2.1, bet ir su ankstesniais standartais. Todėl galite jį naudoti įvairiais būdais ir lengvai prijungti prie įvairių tipų įrenginių.

0_11.jpg

Pastebėsite kiekvieną smulkmeną

Gaminys palaiko dinaminį HDR, o tai reiškia, kad jis puikiai atkuria spalvas ir suteikia dar išsamesnį vaizdą. Taigi naudodami adapterį visada galėsite mėgautis puikia kokybe. Peržiūrėkite atostogų nuotraukas, veskite filmų vakarą ar net patogiai dirbkite dideliame ekrane. „Baseus“ pateiks jums vaizdus, ​​kurie daro įspūdį didele raiška, daugybe detalių ir natūralių, ryškių spalvų.

0_09.jpg

Sukurkite kiną savo namuose

Kodėl „Baseus“ adapteris dar toks geras žiūrėti filmus? Tai garantuoja puikų vaizdo ir garso sinchronizavimą. Taigi galite dar labiau pasinerti į mėgstamo režisieriaus sukurtą pasaulį. Suorganizuokite kino vakaro maratoną jums ir savo draugams arba sukurkite privatų namų kiną, kad galėtumėte patogiai žiūrėti naujas priklausomybę sukeliančio serialo serijas.

0_07.jpg

Jis jums tarnaus ilgai

Adapteris taip pat stebėtinai atsparus dilimui ir patvarus. Paauksuotos jungtys yra itin atsparios trinčiai ir oksidacijai, todėl puikiai tarnaus net ir po daugelio panaudojimų. Patvari PVC pynė apsaugo alavu dengtą varinį kabelį. Dėl to adapteris yra atsparus lenkimui ir atsitiktiniam trūkčiojimui. Galite sėkmingai jį naudoti kasdien, nesijaudindami dėl greito sugadinimo.

0_13.jpg
Prekės ženklas Baseus Vardas Didelės raiškos serijos HDMI 8K–HDMI 8K adapterio laidas Modelis CAKGQ-L01 HDMI versija 2.1 Spalva Juoda Kabelio ilgis 3 m
Baseus
026189

Charakteristikos

Jungties tipas
HDMI
Suderinamumas
Kabelis