Sieninis įkroviklis Baseus GaN5 Pro 2xUSB-C + USB 140W baltas
HDMI į HDMI Baseus didelės raiškos kabelis 15 m 4K juodas

HDMI į HDMI Baseus didelės raiškos kabelis 10 m 4K juodas

64,30 €
Baseus
038865
Yra prekyboje
HDMI į HDMI Baseus didelės raiškos kabelis 10 m, 4K (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

HDMI–HDMI Baseus didelės raiškos kabelis, 10 m, 4K (juodas).

Baseus HDMI laidas pravers verslo susitikimuose, paskaitose ar žiūrint filmus didesniame ekrane. Jis perduoda signalą be nuostolių ir vaizdo įrašą 4K@60Hz raiška. Be to, 10 m ilgis padidina naudojimo komfortą. Aukštos klasės medžiagų naudojimas užtikrina gaminio patvarumą.

1.jpg

Aukšta vaizdo kokybė

Kabelyje yra lustai, kurie elektroninį signalą paverčia optiniu ir užtikrina puikų signalo perdavimą be uždelsimo. Dabar galite žiūrėti filmus 4K@60Hz raiška.

6.jpg

Galimybių įvairovė

Naudosite „Baseus“ kabelį, kad vaizdas būtų rodomas didesniame ekrane veidrodžio režimu, pvz., žiūrint filmus ar žaidžiant žaidimus. Išplėtimo režimas leis keliuose ekranuose rodyti 2 skirtingus vaizdus – puikiai tiks darbui. Be to, jis veikia su tokiais įrenginiais kaip nešiojamieji kompiuteriai, kompiuteriai, projektoriai, monitoriai, televizoriai, žaidimų konsolės ir kt.

7.jpg

Apgalvotas dizainas

Dėl gerai apgalvotos konstrukcijos kabelis išsiskiria dideliu atsparumu elektromagnetiniams trikdžiams ir palaiko greitą bei stabilų signalo perdavimą. Be to, gaminys praėjo daugybę atsparumo testų, o jo gamyba iš PVC ir cinko lydinio garantuoja ilgaamžiškumą. Kabelis taip pat turi specialius ženklus, kad žinotumėte, kuris prievadas yra įvesties ar išvesties.

5.jpg
Gamintojas Baseus Modelis WKGQ050101 Spalva juodas Ilgis 10 m Medžiaga Cinko lydinys, PVC Svoris 275 g Privadai x2 HDMI Rezoliucija 3840*2160@Hz Operacinės sistemos „Windows“, „MacOS“, „Linux“
Baseus
038865