5 viename adapteris HUB Vention TFBHB USB-C prie HDMI 4K60Hz 3x USB 30 PD pilka
USB 30 4 prievadų šakotuvo ventiliacija CHLBD 05 m juoda

HDMI 21 kabelio ventiliacija AANBG 8K 60Hz / 4K 120Hz 15 m juodas

7,20 €
Vention
051069
Yra prekyboje
HDMI 2.1 kabelio ventiliacija AANBG, 8K 60Hz / 4K 120Hz, 1,5 m (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

HDMI kabelis Vention 2.1, AANBG, 8K, 1,5 m (juodas)

Ieškote patikimo laido, kuris veiktų įvairiais atvejais? Vention HDMI laidas jums puikiai tiks! Jis suteikia 8K@60Hz raiškos vaizdo įrašą, taip pat platų suderinamumą. Be to, jo ilgis yra 1,5 m, todėl bus patogus naudoti.

Vention/AANBG/1

Puiki vaizdo kokybė ir daugiau

Jei norite, kad dideliame ekrane būtų rodoma puiki vaizdo kokybė, „Vention“ HDMI laidas jums puikiai tiks, nes užtikrina 8K@60Hz skiriamąją gebą. Taip spalvos taps dinamiškesnės ir ryškesnės. Be to, jis taip pat palaiko 3D vaizdo technologiją ir leidžia gauti puikų vaizdą dėl 12 bitų spalvų gamos. Tai taip pat leidžia perduoti aukštos kokybės garsą.

Vention/AANBG/2

Naudojimo patogumas

HDMI kabelis puikiai suderinamas, todėl tinka įvairiose situacijose. Puikiai tiks su kompiuteriu, išmaniuoju įrenginiu, televizoriumi, monitoriumi ar projektoriumi. Be to, jo ilgis siekia 1,5 metro, todėl juo naudotis dar patogiau.

Vention/AANBG/3

Įvairūs veikimo režimai

Tačiau tai dar ne viskas, ką „Vention“ gali pasiūlyti. HDMI laidas gali veikti dvigubo ekrano kopijavimo režimu, kuris rodo tą patį vaizdą keliuose įrenginiuose. Tai puikiai tiks žiūrėti filmus ar žaisti žaidimus. Negana to, jūs taip pat turite dvigubo ekrano išplėtimo režimo parinktį, leidžiančią keliuose ekranuose rodyti 2 skirtingus vaizdus, ​​kurie pravers dirbant. Be to, kelių ekranų režimas leidžia lėtai rodyti kelis vaizdus viename įrenginyje. Su Vention nebeturėsite jokių apribojimų!

Vention/AANBG/4
Gamintojas Vencija Modelis AANBG Spalva Juoda Rezoliucija 8K@60Hz Duomenų perdavimas 48 Gb/s Ilgis 1,5 m Padengimas PVC Skydas Aliuminis + metalo pynė + GND
Vention
051069