Garso kabelis 2xRC iki 35 mm ventiliacija BCNBL 10m pilka
Aliuminio indukcinis įkroviklis su Bluetooth garsiakalbiu ir stovu TIKTAALIK Alu sidabrinis

Kabelis 2xDisplay Port 14 Vention HCABF 8K 60Hz 1m juodas

15,50 €
Vention
051158
Yra prekyboje
Kabelis 2xDisplay Port 1.4 Vention HCABF 8K 60Hz 1m (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencijos HCABF 2xDisplay prievado kištukinis vaizdo kabelis, 8K 60Hz, 1m (juodas)

Reikia kabelio, leidžiančio perduoti puikios kokybės vaizdą ir garsą? „Vention“ siūlo dvigubos versijos 1.4 ekrano prievado kabelį, kuris garantuoja 32,4 Gbps pralaidumą, 32 bitų / 1536 KHz garso perdavimą ir palaiko 8K kokybės vaizdo įrašus! Tai leidžia perduoti dviem kryptimis ir palaiko daugiaekranį ekraną. Vention tikrai tarnaus jums ilgai! Auksu dengtos jungtys yra atsparios oksidacijai ir pakartotiniam naudojimui. Kabelis per visą ilgį buvo sustiprintas, taip pat aptrauktas specialia pynute, todėl nesipainioja ir rodo didesnį atsparumą tempimui.

Vention/HCABF/1 p>

Fantastiška vaizdo kokybė

Kabelis siūlo 32,4 Gbps perdavimo greitį ir pasižymi dideliu atnaujinimo dažniu, todėl vaizdas rodomas puikios kokybės ir netrūksta. Tai ypač svarbu žaidėjams, kurie vertina sklandų judėjimą ekrane. Be to, laidas palaiko dinaminį HDR, todėl žiūrimi vaizdai tampa dar išsamesni!

Vention/HCABF/2 p>

Dar geresnis garsas

Naudodami šį laidą galite mėgautis detaliu erdviniu garsu. Produktas siūlo 32 bitų / 1536 KHz perdavimą, o tai reiškia, kad galėsite aiškiai girdėti foninius garsus arba nustatyti priešininko vietą pagal jo žingsnių garsą.

Vention/HCABF/3 p>

Platus suderinamumas

Kabelis leis leisti 8K kokybės vaizdo įrašus ir užtikrina aukšto lygio garso perdavimą, tačiau palaiko ir mažesnę skyrą, todėl galėsite jį naudoti su įvairiais įrenginiais, mėgaudamiesi perdavimu be trukdžių! Kabelis palaiko veidrodinį režimą, kai tą patį vaizdą galite rodyti dviejuose ekranuose. Taip pat galite jį naudoti norėdami rodyti du skirtingus vaizdus išplėtimo režimu ir naudoti kelių ekranų režimu.

Vention/HCABF/4 p>

Gamintojas Vencija Modelis HCABF Spalva Juoda Sąsaja DP 1.4 vyras ; auksu dengtas Pralaidumas 32,4 Gb/s Atnaujinimo dažnis 1080P @ 240Hz; 2K @ 165Hz; 4K @ 144Hz; 8K @ 60H Garso perdavimas 32 bitų/1536 KHz Dinaminis HDR Taip Kelių ekranų ekranas Taip Kabelio ilgis 1 m Kabelis Alavo varis Padengimas Cinko lydinys Padengimas Aliuminio folija + tinklelis Pynė Nailono tinklelis
Vention
051158