Garso kabelis TRRS 35 mm kištukinis iki 35 mm moteriškas ventiliatorius BHCLI 3 m mėlynas
Cable Audio 35 mm mini lizdas Vention BAGBH 2m Black

Kabelio garso TRRS 35 mm kištukinis iki 35 mm moteriškas ventiliatorius BHCLJ 5 m mėlynas

5,50 €
Vention
056206
Yra prekyboje
Kabelio garso TRRS 3,5 mm kištukinis iki 3,5 mm moteriškas ventiliatorius BHCLJ 5 m mėlynas
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

TRRS 3,5 mm vyriškas iki 3,5 mm moteriškas 5 m garso ilgintuvas Vention BHCLJ mėlynas

Per trumpas ausinių laidas? Atraskite laisvę, kurią suteikia garso įvesties plėtinys. „Vention“ prekės ženklo laidas buvo sukurtas naudojant aukščiausios kokybės medžiagas ir užtikrina stabilų ir be nuostolių signalą. Jis palaiko ne tik garso signalą, bet ir mikrofono funkciją, todėl puikiai tiks ne tik klausytis. Sėkmingai aptarsite taktiką internetinio žaidimo metu arba laisvai vesite vaizdo konferenciją.

Vention/BHCLJ/1

Tvirtos jungtys ir atsparumas pažeidimams

Kabelis turi paauksuotas jungtis (TRRS 3,5 mm kištukas ir TRRS 3,5 mm kištukas). Dėl to signalas visada yra stabilus. Galite pamiršti erzinantį traškėjimą ir kitus trukdžius. Tai taip pat funkcija, dėl kurios jungtys yra atsparios kasdieniam naudojimui. Nailono pynė neleidžia kabeliui susipainioti, taip pat apsaugo jį nuo pažeidimų traukiant ir pan.

Vention/BHCLJ/2

Visiškas naudojimo komfortas

Plėtiklis suteiks jums lengvą ir patogią prieigą prie kompiuterio garso prievado ar kitų garso šaltinių. TRRS jungtys palaiko garso signalą ir ausinių funkciją, tačiau tai dar ne viskas. Naudodami laidą galite laisvai naudotis su ausinėmis integruotu nuotolinio valdymo pultu ir laisvai valdyti grojamą muziką.

Vention/BHCLJ/3
Gamintojas Vencija Modelis BHCLJ Spalva Mėlyna Jungtys TRRS 3,5 mm vyriškas / TRRS 3,5 mm moteriškas Savybės Auksuotos jungtys Kabelis Emaliuotas varis Išorinė medžiaga Aliuminio lydinys / TPE + nailono pynė AWG 29AWG Ilgis 5 m
Vention
056206