Išmanusis laikrodis Mobvoi TicWatch Pro 5 GPS smiltainis
Skaitmeninis ekranas su USB ir „Lightning Data“ kabeliu Mcdodo CA-1060 12 m

Robotas dulkių siurblys Roidmi EVE CC

299,00 €
Roidmi
055315
Yra prekyboje

Robotas dulkių siurblys Roidmi EVE CC

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Roidmi EVE CC valymo robotas

Leiskite Roidmi EVE CC valyti už jus. Robotas efektyviai surenka dulkes ir kitas šiukšles savo 3800 Pa siurbimo jėga ir guminiu šepečiu. Be to, jis automatiškai grįžta į stotį ir ištuština dulkių baką. Jis taip pat siūlo šluostymo funkciją. Be to, jis veikia iki 180 minučių, todėl galėsite išvalyti daugiau kambarių be įkrovimo trikdžių. Su LDS navigacija jis lengvai naršo po butą, o Mi Home ir Roidmi programėlės leidžia nuotoliniu būdu valdyti robotą ir reguliuoti nustatymus.

03Roidmi/EVE-CC- balta/6

Nepaprastas nešvarumų pašalinimas

Su Roidmi EVE CC mėgaukitės paviršiumi be nešvarumų. Robotas efektyviai pašalina dulkes ir smulkias šiukšles naudodamas savo 35 W variklį ir 3800 Pa siurbimo galią. Be to, guminis šepetys neleidžia plaukams įsipainioti ir kruopščiai surenka plyšiuose susikaupusius nešvarumus. Kita vertus, šoninis šepetys siurbia arti sienų esančias vietas, kad būtų galima efektyviau valyti. Be to, jis turi šluostymo padą ir 290 ml vandens bakelį, tad išvalys apie 150 kv. per vieną kartą. Taigi jums nereikia nustoti valyti, kad papildytumėte vandens bakelyje.

03Roidmi/EVE-CC- balta/7

LDS išmanioji navigacija

Patirkite, kaip EVE CC efektyviai naršo jūsų bute. Robotas naudoja LDS išmaniąją lazerinę navigaciją, kad tiksliai nuskaitytų kambarius ir greitai juos sudarytų (apie 5 minutes). Be to, jis puikiai atsiduria prastai apšviestose patalpose. Be to, jis įveikia iki 17 mm aukščio kliūtis ir automatiškai aptinka laiptus, o tada jų išvengia. Naudokite Roidmi EVE CC nesijaudindami, kad jį sugadinsite.

03Roidmi/EVE-CC- balta/4

Automatinis bako ištuštinimas

Jums nebereikia rankiniu būdu ištuštinti dulkių bako. Prireikus robotas grįš į stotį, kad pašalintų nuo jos nešvarumus. Sumanus ortakio dizainas reiškia, kad bako ištuštinimas užtruks tik 15 sekundžių. Taip pat nereikia jaudintis dėl erzinančio triukšmo – procesas vyksta itin tyliai. Be to, bako talpa yra 2,5 litro, todėl sumažėja jo keitimo dažnis – užtenka apie 60 dienų. Mėgaukitės novatoriškais sprendimais, kuriuos siūlo Roidmi EVE CC.

03Roidmi/EVE-CC- balta/3

Patogiau naudojant programą

Atsisiųskite „Roidmi“ ir „Mi Home“ programas, pasiekiamas „Google Play“ ir „App Store“, ir gaukite daugiau parinkčių. Patogiai pradėkite valyti, tvarkykite patalpų žemėlapius, nustatykite virtualias sienas ir reguliarų valymą, patikrinkite pranešimus, akumuliatoriaus įkrovos lygį ir dar daugiau! Dabar visas šias funkcijas turite po ranka.

03Roidmi/EVE-CC- balta/11

Rinkinyje

  • robotas
  • stotis
  • 2 šoninis šepetys
  • šluostės padas su rankena x2
  • filtras x2
  • dulkių ir vandens bakas 2 viename
  • dulkių maišelis x5
  • valymo šepetys
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas Roidmi Modelis EVE CC Spalva balta Siurbimo galia 3800 Pa Įkraunama baterija litis Įkraunamos baterijos talpa 3200 mAh Darbo laikas apytiksliai 180 min Įėjimo įtampa 220–240 V, 50/60 Hz (stotis) Galia 700 W (stotis), 40 W (robotas) Išėjimo įtampa 24 V / 1,2 A Vardinė įtampa (robotas) 14,4 V Svoris apytiksliai 2,8 kg (robotas), 2,6 kg (stotis) Dulkių maišelio talpa 0,26 l (robotas), 2,5 l (stotis) Vandens bako talpa apytiksliai 290 ml Triukšmo lygis 76 dB(A) Matmenys 275 × 293 mm (stotis), 325 × 325 × 97 mm (robotas) Programa Roidmi, Mi Home Sistemos reikalavimai Android 5.0 (arba naujesnė versija), iOS 10 (arba naujesnė versija) Ryšys Wi-Fi 2.4 G 802.11b/g/n
Roidmi
055315