Išmanusis laikrodis Haylou RT3 juodas
Galinio vaizdo veidrodėlio automobilio laikiklis XO C70 juodas

Išmanusis laikrodis Haylou RT3 sidabrinis

54,50 €
Haylou
040733
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Haylou RT3 (sidabrinis)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis laikrodis Haylou RT3

Suteikite neprilygstamą komfortą kasdienėje veikloje! Išmanusis laikrodis Haylou RT3 leis sekti savo sveikatą – stebi širdies ritmą, miegą, kraujo prisotinimą deguonimi ir streso lygį. Ji siūlo daugiau nei 100 skirtingų sporto režimų, leidžia valdyti skambučius ir informuoja apie gaunamus pranešimus. Jame yra lengvai skaitomas 1,43 colio AMOLED ekranas. Jis veikia ilgą laiką ir yra atsparus vandeniui IP68. Be to, modernaus ir minimalistinio dizaino.

2.jpg

Daugiau nei 100 sporto režimų

Išmanusis laikrodis RT3 bus geriausias jūsų palydovas treniruočių metu. Įrenginys siūlo net 105 sporto režimus, kurie suteiks jums svarbiausią informaciją apie treniruotę. Be kita ko, jis informuos apie sudegintų kalorijų skaičių, širdies susitraukimų dažnį, nueitų žingsnių skaičių arba įveiktą atstumą. Tarp galimų režimų rasite, pavyzdžiui, futbolą, bėgimą, važiavimą dviračiu ar laipiojimą – tikrai rasite kažką sau tinkamo!

6.jpg

Nepraleiskite jokių pranešimų

Dabar joks pranešimas nepraleis jūsų dėmesio! Prijunkite savo išmanųjį telefoną prie išmaniojo laikrodžio per „Bluetooth“ ir patogiai priimkite skambučius sportuodami sporto salėje ar gamindami maistą – tiesiog pakelkite riešą. RT3 taip pat informuos apie gaunamus pranešimus ir pranešimus. Įjunkite Visada įjungto ekrano funkciją ir stebėkite visą svarbiausią informaciją, t.y. laiką arba laikrodžio įkrovimo būseną.

7.jpg

Rūpinkitės savo sveikata

Kontroliuokite savo sveikatą. Išmanusis laikrodis RT3 leidžia stebėti deguonies kiekį kraujyje – mieguistumas ir nuovargis po intensyvaus fizinio krūvio ar darbo yra nepakankamo deguonies organizme požymis. Tai taip pat leidžia stebėti širdies ritmą iki 24 valandų per parą. Be to, jis akimirksniu informuos jus apie aptiktus sutrikimus. Prietaisas taip pat siūlo mėnesinių kalendoriaus funkciją, miego kokybės stebėjimą arba kvėpavimo mokymo vadovą.

4.jpg

Didelis AMOLED ekranas

Išmaniojo laikrodžio valdymas nesukels jums jokių problemų. Jame yra didelis, lengvai skaitomas ekranas, pagamintas iš patvaraus ir pažeidimams atsparaus 2,5D stiklo. Tai garantuoja aiškų ir įskaitomą vaizdą bet kokiomis sąlygomis. Taip pat galite tinkinti jo išvaizdą pagal savo pageidavimus pasirinkdami iš daugiau nei 100 ciferblatų, esančių programoje Haylou Fun.

8.jpg

Atidžiai apgalvotas dizainas

Laikrodis išsiskiria itin lengvu dizainu, sveriančiu tik apie 50 gramų – kasdien jį nešiojant jis beveik nepastebimas. Jame yra specialus ciferblatas, kuris leidžia lengvai valdyti laikrodį. Įrenginys taip pat pasižymi IP68 atsparumu vandeniui, todėl jo nereikia nusiimti plaunant rankas ar sportuojant. Be to, išmanusis laikrodis RT3 atrodo itin elegantiškai ir bus įdomus jūsų kasdienio stiliaus priedas.

10.jpg

Iki 20 darbo dienų

Gaminyje yra galinga 280 mAh baterija, kuri vienu įkrovimu užtikrina iki 20 dienų, kai naudojamas pagrindinis režimas. Savo ruožtu, kasdien naudojant laikrodį, naudojant daugumą jo funkcijų, įrenginio darbo laikas yra 7 dienos. Be to, įkrovimas neužtruks ilgai.

3.jpg

Dar daugiau galimybių

Pasinaudokite papildomomis išmaniojo laikrodžio funkcijomis, kad kasdienės užduotys būtų dar lengvesnės. Su RT3 galite lengvai valdyti iš išmaniojo telefono grojamą muziką – lengvai perjungti arba sustabdyti dainas. Įrenginys taip pat primins, kad reikia judėti ilgai sėdėjus vienoje vietoje arba padės rasti susietą telefoną.

5.jpg
Gamintojas Haylou Vardas HAYLOU Solar Plus RT3 išmanusis laikrodis Modelis LS16 Spalva Sidabras Matmenys 45 x 45 x 10,1 mm Svoris 49,5 g (su dirželiu) Bluetooth versija 5.2 Ekranas 1,43 colio AMOLED Rezoliucija 466 x 466 Jutikliai Širdies ritmo jutiklis, kraujo prisotinimo deguonimi jutiklis, judesio jutiklis Baterijos talpa 280 mAh Veikimo laikas Iki 7 dienų Sistemos reikalavimai 6.0 ar naujesnė „Android“ versija; iOS 11.0 arba naujesnė versija Atsparus vandeniui IP68 Programa Haylou linksmybės
Haylou
040733