Išmaniosios LED Wifi lemputės Broadlink LB4E27 RGB 4 vnt
USB į USB-C laidas XO NB55 5A 1m raudonas

Išmanusis laikrodis Mobvoi TicWatch GTH 2 Black

42,50 €
Mobvoi
041217
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Mobvoi TicWatch GTH 2 Black
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Mobvoi TicWatch GTH 2 išmanusis laikrodis (juodas)

Palengvinkite savo kasdienį gyvenimą naudodami išmanųjį laikrodį Mobvoi TicWatch GTH 2! Išmanusis laikrodis turi 1,72 colio TFT jutiklinį ekraną, kurio skiriamoji geba yra 356 x 400 ir leidžia pasirinkti iš daugiau nei 100 sporto režimų. Jis leidžia stebėti širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje, miegą ir kūno temperatūrą. Jis suteikia iki 10 d. baterijos veikimo laikas ir daug naudingų funkcijų, pvz., valdyti muziką arba valdyti fotoaparatą nuotoliniu būdu. Jis taip pat išsiskiria IP68 atsparumu vandeniui.

1.jpg

Išvalykite jutiklinį ekraną

Didelis, didelės raiškos TFT ekranas palengvins išmaniojo laikrodžio valdymą ir leis lengvai pasiekti svarbiausias jo funkcijas. 2,5D lenktas stiklas garantuoja aiškų ir įskaitomą vaizdą bet kokiomis sąlygomis. Naudodami specialią programą galite tinkinti ekrano išvaizdą, pasirinkdami iš daugiau nei 120 galimų ratukų arba įkeldami savo nuotrauką!

3.jpg

Galite rinktis iš daugiau nei 100 sporto režimų

Išmanusis laikrodis TicWatch GTH 2 bus puikus kompanionas treniruotės metu! Prietaisas siūlo daugiau nei 100 skirtingų sporto režimų, tai yra intervalinės treniruotės, tinklinis, buriavimas ar joga. Jis nuolat informuoja apie žingsnių skaičių, įveiktą atstumą ar sudegintas kalorijas. Pasiekite geriausią formą su TicWatch GTH 2!

5.jpg

Jūsų sveikatos padėjėjas

Tereikia vieno prisilietimo, kad sužinotumėte svarbiausius sveikatos parametrus! Išmanusis laikrodis stebi širdies ritmą ir prisotinimą iki 24 valandų per parą. Be to, prietaisas kiekvieną valandą fiksuoja aukščiausią ir žemiausią pulso dažnį. Taip pat galite išmatuoti temperatūrą 0,1°C tikslumu. Kai jūsų kūno temperatūra viršija 37,3°C, išmanusis laikrodis nedelsdamas apie tai praneš.

12.jpg

Pasirūpinkite miegu

Su išmaniuoju laikrodžiu Mobvoi TicWatch GTH 2 pagerinsite miego kokybę. Prietaisas tiksliai seka jūsų miego etapus visą naktį – fiksuoja budrumo, lengvo ir gilaus miego trukmę, taip pat REM fazę. Išanalizuokite išsamius programėlės duomenis, atsisakykite žalingų įpročių ir mėgaukitės ramiu miegu kiekvieną dieną!

15.jpg

Dar daugiau galimybių

Patirkite, kaip išmanusis laikrodis GTH2 gali dar labiau palengvinti jūsų kasdienį gyvenimą. Laikrodis leidžia skambinti patogiai, net nereikia išsitraukti išmaniojo telefono! Taip pat galite valdyti muzikos grotuvą arba fotografuoti iš atstumo. Jame taip pat siūlomi atpalaiduojantys kvėpavimo pratimai ir išmanusis balso asistentas – viskas iš jūsų riešo!

16.jpg

Iki 10 darbo dienų

Mėgaukitės ilgu veikimo laiku. Galinga 260 mAh baterija leidžia vienu įkrovimu veikti iki 10 dienų. Esant poreikiui, joje esančią energiją nesunkiai atstatysite specialiu laidu su magnetine jungtimi, kurį rasite komplekte. Įkrauti laikrodį neužtruksite ilgai – jis vėl bus paruoštas naudoti maždaug po 2 valandų.

17.jpg

Sukurta galvojant apie vartotoją

Patogus ir itin lengvas išmaniojo laikrodžio dizainas suteiks jums neprilygstamą komfortą naudojant – net nepajusite, kad jį turite po ranka! Jis taip pat išsiskiria IP68 atsparumu vandeniui – todėl nereikės jo nusiimti plaunant indus, intensyviai treniruojantis ar išeinant iš namų lietingu oru.

2.jpg

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • magnetinis kabelis
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas Mobvoi Modelis TicWatch GTH 2 Spalva Juoda Dirželio medžiaga TPU Medžiaga Metalas Ekranas 1,72 colio TFT Rezoliucija 356 x 400 Bluetooth versija 5.2 Baterijos talpa 260 mAh Įkrovimo laikas maždaug 2 valandas Atsparumas vandeniui IP68 Jutikliai Širdies ritmo jutiklis, judesio jutiklis, kraujo prisotinimo deguonimi jutiklis, odos temperatūros jutiklis, kvėpavimo jutiklis Programa Mobvoi sveikatos programa Matmenys 44,5 x 37 x 10,5 mm Svoris 39 g
Mobvoi
041217