Joyroom JR-EL115 laidinės ausinės sidabro spalvos
Išmanusis laikrodis Joyroom JR-FT3 Fit-Life pilka

Išmanusis laikrodis Joyroom JR-FC2 juodas

46,70 €
Joyroom
045018
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Joyroom JR-FC2 (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Joyroom JR-FC2 išmanusis laikrodis (juodas)

Joyroom JR-FC2 gali tapti jūsų asmeniniu asistentu. Išmanusis laikrodis siūlo daugiau nei 107 sporto režimus, leidžiančius pasirūpinti savo fizine forma. Jis taip pat stebi širdies ritmą, kraujospūdį ir prisotinimą, taip pat streso lygį. Jis yra atsparus vandeniui IP68 ir gali būti saugiai panardintas į 1 metro gylį apie 30 minučių. Tai leidžia atsiliepti į gaunamus skambučius, skaityti pranešimus arba paleisti balso asistentą. Prieigą prie nustatymų ir funkcijų siūlo lengvai skaitomas Retina ekranas, o įvairių ciferblatų dizainų galėsite pritaikyti išmaniojo laikrodžio išvaizdą pagal savo poreikius.

 

Didelis, lengvai skaitomas ekranas

Išmaniajame laikrodyje yra 1,32 colio tinklainės ekranas, suteikiantis patogią prieigą prie pranešimų ir nustatymų. Be to, galite suasmeninti jo išvaizdą pasirinkdami iš daugiau nei 100 ciferblatų dizainų. Nustatymų tinkinimas bus paprastas naudojant ratuką.< /p>

 

Daugiau nei 107 sporto režimai

Joyroom JR-FC2 leis jums pasirūpinti savo fizine forma. Išmanusis laikrodis siūlo daugiau nei 107 sporto režimus, įskaitant bėgimą, važiavimą dviračiu, kopimą, plaukimą ir kt. Išmanusis laikrodis taip pat fiksuoja tokius parametrus kaip kraujospūdis, kraujo prisotinimas, širdies susitraukimų dažnis ir streso lygis. Tai leidžia greitai reaguoti į nerimą keliančius simptomus.

 

Patogiai atsiliepkite į skambučius

Susiekite išmanųjį telefoną su laikrodžiu per „Bluetooth“ ir patogiai skambinkite. Joyroom JR-FC2 išmanusis laikrodis leidžia atsiliepti į gaunamus skambučius ir juos atmesti. Įrenginys taip pat leidžia skambinti HD raiška.

 

Greita prieiga prie programų ir nustatymų

Dabar jūs turite prieigą prie svarbiausių funkcijų po ranka. Joyroom JR-FC2 išmanusis laikrodis leidžia naudotis balso asistentu, pasitikrinti orų prognozes, skaityti naujienas ir naujus pranešimus. Taip pat galima pasiekti mėnesinių kalendorių, užrakto mygtuką ir fotografuoti nuotoliniu būdu arba rasti išmanųjį telefoną ar išmanųjį laikrodį, kai pamiršote, kur jį padėjote.

 

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • įkrovimo laidas
  • atsarginis dirželis
  • naudotojo vadovas

Specifikacija:

Gamintojas Joyroom Modelis JR-FC2 Spalva juodas Bluetooth versija BLE5.3+BT3.0 Baterijos talpa 220 mAh Įkrovimo įtampa 5 V / 500 mA Atmintis 128 Mb Atsparus vandeniui IP68 Ekrano įstrižainė 1,32 colio Skyra 360 x 360 Matmenys 47 x 12,15 mm
Joyroom
045018