Išmanusis laikrodis Joyroom JR-FT3 Fit-Life pilka
Išmanusis laikrodis Joyroom JR-FT5 Fit-Life juodas

Išmanusis laikrodis Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life pilkas

27,00 €
Joyroom
044792
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life (pilkas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Joyroom JR-FT3 Pro Fit-Life išmanusis laikrodis (tamsiai pilka)

Joyroom JR-FT3 Fit-Life išmanusis laikrodis turi TFT ekraną ir užtikrina aukštą vaizdo kokybę. Vienu įkrovimu jis veikia iki 10 dienų, o įkrovimas trunka apie 2 valandas. Jis lengvas ir patogus, todėl galėsite nešioti ilgą laiką. Jis taip pat leis jums pasirūpinti savo kūno rengyba naudojant 20 sporto režimų ir stebėti širdies ritmą visą parą.

 

TFT ekranas

Išmaniame laikrodyje „Joyroom JR-FT3“ yra 1,83 colio TFT ekranas, todėl gaunamas HD kokybės vaizdas. Iš jo galite lengvai skaityti pranešimus, koreguoti nustatymus ir naudotis laikrodžio funkcijomis. Įrenginyje taip pat yra įvairių ciferblatų galima rinktis iš dizaino ir siūlo galimybę pridėti pasirinktą nuotrauką, kad galėtumėte dar labiau suasmeninti išmaniojo laikrodžio išvaizdą.

 

Ilgas darbo laikas

Ar nerimaujate, kad išmanusis laikrodis staiga išsikraus? Nebūk! Įrenginys aprūpintas 150 mAh talpos baterija, kuri kasdien veikia iki 7 dienų, o įjungus energijos taupymą – iki 10 dienų. Kita vertus, budėjimo režimu jis išlieka apie 20 dienų. Pridedamas magnetinis laidas, kuriuo įkraunate JR-FT3. Po maždaug 2 valandų jis bus paruoštas tolesniam naudojimui.

 

Lengvas ir patogus

Joyroom JR-FT3 išmanusis laikrodis yra ergonomiško dizaino, todėl galite jį nešioti ilgą laiką nesijaudindami, kad jausitės pavargę ar nepatogiai. Jis sveria mažiau nei 35 gramus ir yra 8,8 mm storio. Be to, jis yra IP68 atsparus vandeniui, todėl galite sėkmingai jį pasiimti į treniruotę nesijaudindami dėl žalos.

 

Jūsų sveikatos vardan

Smrtwatch Joyroom JR-FT3 leis valdyti svarbiausius parametrus ir greitai reaguoti į nerimą keliančius simptomus. Jis visą parą stebi jūsų širdies ritmą, matuoja kraujospūdį ir kraujo prisotinimą. Be to, ji įrašo duomenis apie jūsų miegą ir padeda atsikratyti žalingų įpročių.

 

20 sporto režimų

Pasirūpinkite savo kūno rengyba su Joyroom JR-FT3. Išmanusis laikrodis aprūpintas judesio jutikliu ir siūlo 20 sporto režimų, įskaitant badmintoną, bėgimą, futbolą, plaukimą, krepšinį ar važiavimą dviračiu. Pasirinkite sau tinkamą sporto šaką!

 

Patogi prieiga prie funkcijų ir nustatymų

Joyroom JR-FT3 išmanusis laikrodis leidžia patogiai atsiliepti ir skambinti, fotografuoti nuotoliniu būdu – tereikia švelniai papurtyti riešą. Tai leidžia skaityti pranešimus, nustatyti žadintuvą arba valdyti muzikos grotuvą. Jame taip pat yra funkcija „Surask savo išmanųjį telefoną“, jei pamiršote, kur jį padėjote.

 

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • Magnetinis įkrovimo laidas

Specifikacija:

Gamintojas Joyroom Modelis JR-FT3 Spalva tamsiai pilka Bluetooth versija 5.1 Atmintis 43 MB Atsparus vandeniui IP68 Bluetooth diapazonas 10 m Suderinamumas 8.0 ar naujesnės versijos „Android“, 12.0 ar naujesnės versijos „iOS“ Ekrano įstrižainė 1,83 colio Ekrano skiriamoji geba 240 x 284 Baterijos talpa 150 mAh Įkrovimo laikas 2 val. Budėjimo laikas 20 dienų Veikimo laikas 5 dienos Veikimo laikas energijos taupymo režimu 10 dienų Įkrovimo įtampa 5 V, 500 mA Matmenys ciferblatas: 37 x 44,7 x 10,6 mm, dirželis: 195 x 20 mm Tinka ant riešo 105–175 mm Medžiaga ABS + kompiuteris Svoris 35 g
Joyroom
044792