Ausinės 1MORE SonoFlow ANC mėlyna
Yeelight Cube Light išmaniosios žaidimų lempos vieta

Išmanusis laikrodis Colmi L10 auksinis

35,50 €
Colmi
051650
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Colmi L10 (auksinis)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis laikrodis Colmi L10 (auksinis)

Lengvas, stilingas ir elegantiškas – Colmi L10 tiks beveik bet kokiam stiliui. Jame yra apvalus ciferblatas, kuris suteikia jam klasikinę išvaizdą. 1,4" IPS ekranas suteikia aiškią prieigą prie informacijos ir palengvina naudojimą. Išmanusis laikrodis taip pat palaiko "Bluetooth" ryšius ir stebi darbą bei miegą. Be to, turimi sporto režimai leis pasirūpinti savo fizine forma. Prietaisas taip pat siūlo mėnesinių kalendoriaus funkcija ir primins, kad reikia gerti vandenį ir pakeisti padėtį, jei sėdėsite per ilgai.

03Colmi/L10-Gold/4

Patogi prieiga prie pranešimų

Išmaniajame laikrodyje „Colmi L10“ yra 1,4 colio IPS ekranas, todėl galite lengvai naudotis laikrodžio nustatymais ir funkcijomis. Be to, jis siūlo 360 x 360 skiriamąją gebą, o plonas cinko lydinio rėmelis dar labiau palengvina naudojimą. taip pat galite tinkinti meniu rodinį ir rinkimo šabloną pasirinkdami iš galimų dizainų.

03Colmi/L10-Gold/6

Bluetooth skambučiai

Skambinkite tiesiai iš savo išmaniojo laikrodžio. Suporavę Colmi L10 su išmaniuoju telefonu, galėsite skambinti, priimti ir atmesti įeinančius skambučius. Be to, išmanusis laikrodis leidžia skaityti naujus pranešimus – jums nebereikia kaskart griebtis telefono.

03Colmi/L10-Gold/3

Jūsų sveikatos vardan

Dėl šiuolaikinių algoritmų, išmanusis laikrodis stebi jūsų širdies ritmą visą parą. Tai leidžia sekti matavimus ir greitai reaguoti atsiradus nerimą keliantiems simptomams. Be to, jis matuoja kraujo prisotinimą ir įrašo duomenis apie miego fazes. Dėl to lengviau atsikratysite žalingų įpročių ir galiausiai gerai išsimiegosite.

03Colmi/L10-Gold/7

Leis jums pasirūpinti savo kūno rengyba

Ar jums patinka aktyvus poilsis? Pasiimkite Colmi L10 su savimi į treniruotę. Išmanusis laikrodis siūlo įvairius sporto režimus, tokius kaip bėgimas, važiavimas dviračiu, badmintonas ar šokinėjimas. Kiti režimai, tokie kaip joga, karatė, šokiai, tinklinis ir kt., yra prieinami FitCloudPro programėlėje. Taip pat galite nustatyti tikslus ir peržiūrėti ataskaitas po treniruotės, kad treniruotės būtų dar veiksmingesnės.

03Colmi/L10-Gold/9

Atsparus vandeniui

Išmanusis laikrodis yra IP67 atsparus vandeniui, todėl galite jį laisvai naudoti, nesijaudindami dėl purslų. Jis puikiai veiks treniruotės metu, jo negąsdins ir lietus. Be to, norint plauti rankas, jo nereikia nusiimti. Colmi L10 gali jus lydėti beveik visur!

03Colmi/L10-Gold/1

Daugiau galimybių

Tai dar nesibaigia išmaniojo laikrodžio pranašumai! Išmanusis laikrodis siūlo mėnesinių kalendoriaus funkciją, todėl galite dar geriau pažinti savo kūną. Prietaisas taip pat leidžia patikrinti orų prognozę, valdyti muzikos grotuvą ir nustatyti žadintuvą. Be to, jis primins jums gerti vandenį ir pakeisti padėtį, jei sėdėsite per ilgai.

03Colmi/L10-Gold/5

Iki 7 dienų veikimo vienu įkrovimu

Vienu įkrovimu naudokite išmanųjį laikrodį iki 7 dienų. Įrenginyje yra 225 mAh ličio polimero baterija. Be to, jis veikia budėjimo režimu apie 30 dienų. Kita vertus, laikrodžio įkrovimas užtruks apie 2 h – jo energiją atnaujinsite magnetiniu USB laidu (yra komplekte).

03Colmi/L10-Gold/8

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • magnetinis USB įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Colmi Modelis L10 Spalva auksas lustas RTL8763EWE Ryšys Bluetooth 5.0 Bluetooth diapazonas 10 m Ekranas IPS Ekrano įstrižainė 1,4 colio Skyra 360 x 360p Baterija Ličio polimeras Baterijos talpa 225 mAh Įkrovimo laikas apytiksliai 2 val Darbo laikas 5–7 dienos Darbo laikas budėjimo režimu 30 dienų Matmenys 39,5 x 39,5 x 10 mm Medžiaga silikonas, cinko lydinys Svoris 40 g Dirželio plotis 18 mm Suderinamumas 4.4 „Android“ (arba naujesnė versija), „iOS 8.0“ (arba naujesnė versija), „Harmony OS“ Programa FitCloudPro Atsparumas vandeniui IP67 Atnaujinti OTA Palaikomos kalbos išmanusis laikrodis: kinų, anglų, vokiečių, rusų, ispanų, portugalų, prancūzų, japonų, arabų, olandų, italų, čekų, graikų, hebrajų, indoneziečių, korėjiečių, malaiziečių, persų, lenkų, tajų, vietnamiečių, suomių, rumunų , turkų, kroatų; programa: anglų, supaprastinta kinų, tradicinė kinų, vokiečių, prancūzų, arabų, čekų, graikų, ispanų, japonų, persų, italų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, suomių, švedų, tajų, vengrų, slovakų, kroatų, albanų, turkų, ukrainiečių
Colmi
051650