Belaidės ausinės TWS QCY HT07 ArcBuds ANC juodos
Ausinės QCY T22 Crossky Link juodos

Išmanusis laikrodis QCY GTS S2 juodas

46,00 €
QCY
049466
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis QCY GTS S2 (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

QCY GTS S2 išmanusis laikrodis (juodas).

S2 yra daugiafunkcis išmanusis laikrodis iš QCY, kuris ne tik matuoja jūsų žingsnius ir rodo laiką, bet ir padeda rūpintis savo kūnu! Be kita ko, prietaisas stebi jūsų miegą ir širdies ritmą bei siūlo daugiau nei 100 sporto šakų, kuriose galėsite išmatuoti savo progresą! Jis informuos jus apie gaunamus pranešimus, skambučius ir pranešimus iš tokių programų kaip „Facebook“, „Instagram“, „Twitter“ ir kt., taip pat galėsite valdyti muzikos grotuvą ir skambučius. Be to, jis turi keletą pagrindinių funkcijų, tokių kaip žadintuvas ir chronometras. Jis turi įspūdingą ekraną ir veikia su QCY programa. S2 yra jūsų naujasis asmeninis asistentas!

12QCY/S2-Black/4

Ilgas tarnavimo laikas

Jūsų išmanusis laikrodis lydės jus ilgai! Įprastu naudojimu jis gali veikti iki 14 dienų! Jei naudosite jį kartu su programa, įrenginys veiks 4 dienas. Ar nerimaujate, kad ji atsisakys jus aptarnauti netinkamu metu? Nesijaudink! S2 primins, kai reikės įkrauti!

12QCY/S2-Black/3

Jūsų asmeninis asistentas

Su QCY išmaniuoju laikrodžiu visą reikiamą informaciją rasite po ranka. Vienas nedidelis įrenginys leis lengvai valdyti muziką, fotografuoti, pasitikrinti orą ar nustatyti žadintuvą. Jis informuos jus apie gaunamus skambučius ir SMS žinutes, taip pat išmatuos streso lygį, emocijas ir padės pagerinti kvėpavimo kokybę.

12QCY/S2-Black/8

Pasiekite savo tikslus ir sumuškite daugiau rekordų

Turėdami S2 ant riešo, visada žinote, kokį atstumą nukeliavote, kiek žingsnių nuėjote ir kiek kalorijų sudeginote. Išmanusis laikrodis siūlo daugiau nei 100 sporto šakų, kuriose galite matuoti savo progresą! Bėgimas, aerobika, šokiai? O kaip važinėtis riedučiais, lauko ritulys ar slidinėti? Pasirinkite savo mėgstamą sporto šaką arba atraskite naują aistrą su QCY!

12QCY/S2-Black/7

Saugokite savo sveikatą

Kuo dar nustebins S2? Laikrodis gali stebėti jūsų miego kokybę ir natūralius ciklus. Programėlėje gausite prieigą prie visos reikiamos informacijos įrašo ir diagramų apie juos. Iš jų sužinosite, pavyzdžiui, ar jūsų širdis veikia taip, kaip turėtų, ir galėsite greitai reaguoti, jei atsiranda kokių nors nerimą keliančių simptomų. Prietaisas taip pat stebi kraujo prisotinimo deguonimi lygį, taip pat mėnesines, todėl visada turėsite prieigą prie savo kalendoriaus!

12QCY/S2-Black/6

Patogu ir praktiška

Išmanusis laikrodis turi silikoninį dirželį, todėl jį taip patogu naudoti. Odai nekenksminga medžiaga užtikrina komfortą net ir intensyvių treniruočių metu. Be to, įrenginio atsparumo vandeniui įvertinimas yra IPX8, todėl jums nereikės jaudintis dėl prakaito lašų ar lietaus – jūsų išmanusis laikrodis yra saugus!

12QCY/S2-Black/10

Įspūdingas ekranas

QCY S2 išsiskiria 1,85 colio ekranu su 2,5D kraštais. Jame rodomi visų spalvų ir HD kokybės vaizdai, suteikiantys nuostabią vaizdo patirtį. Galima rinktis iš daugiau nei 100 ciferblatų, todėl galite lengvai pritaikyti savo išmaniojo laikrodžio išvaizdą. Pasirinkite tą, kuris puikiai atspindi jūsų charakterį, arba pakeiskite juos pagal savo nuotaiką!

12QCY/S2-Black/1

Neišsiskirkite su savo muzika

Prie telefono prijungtas S2 suteikia galimybę valdyti muzikos grotuvą, todėl nesvarbu, ką darai ir kur bebūtumėte, jums nereikės išimti telefono, kad pakeistumėte dainą ar tvarkytumėte garsumą. . Pažiūrėkite, kaip tai patogu!

12QCY/S2-Black/9

Laisvai kalbėkite

Kažkas jums skambina, bet neturite telefono po ranka? Atsakymas iš išmaniojo laikrodžio! Vos vienu paspaudimu galite atsiliepti į skambutį! Kad Bluetooth skambučio funkcija veiktų, S2 reikia prijungti prie telefono.

12QCY/S2-Black/2

Įtraukta

  • Išmanusis laikrodis
  • Kabelis
  • Rankinis
Gamintojas QCY Modelis S2 Matmenys 43,7 x 36,4 x 12 mm Dirželio matmenys 120,5 x 22 mm (ilgas variantas) ; 80,5 x 22 mm (trumpoji versija) Svoris 18,3 g (laikrodis) ; 40 g (laikrodžio dirželis) Ekranas 1,85 colio HD TFT Rezoliucija 240 x 280 Baterijos talpa 280 mAh Baterijos veikimo laikas 14 dienų su pagrindinėmis s1as funkcijomis* 4 dienos naudojant „Bluetooth“ Programa QCY Suderinamumas 6.1 ar naujesnė „Android“ versija / 12.0 ar naujesnė „iOS“ versija Kalba Anglų, supaprastinta kinų, tradicinė kinų, korėjiečių, japonų, vokiečių, ispanų, prancūzų, italų, portugalų, arabų, lenkų, rusų, danų, turkų, indoneziečių, čekų. Sporto režimai Bėgimo takelis, stacionarus dviratis, joga, šuolis su virve, batutas, šuolis į aukštį, šuolis į tolį, šuolis į aukštį, šuolis į aukštį, šuolis į aukštį, šuolis į priekį, pritūpimai, prisitraukimai, atsispaudimai, lentos, gimnastika, irklavimas, pilatesas, laipiojimas, treniruotės su svoriais , pilvo treniruotės, jodinėjimas, važiavimas dviračiu, laipiojimas, žygiai pėsčiomis, krepšinis, lauko ritulys, tenisas, rankinis, boulingas, tinklinis, golfas, šokiai, Tai Chi, slidinėjimas, kovos menai... Pagrindinės funkcijos Žingsnių skaičius, širdies ritmo matavimas, kalorijos, kraujo prisotinimas deguonimi, miego stebėjimas, menstruacijos, kvėpavimo pratimai, streso matavimas, emocijos, kalendorius, laikrodis, įvairūs ciferblatai, iš kurių galima rinktis, OTA atnaujinimas, skambučių ignoravimas, žaidėjo valdymas, nuotraukos, chronometras, skambučių pranešimai, SMS pranešimai, žadintuvas, programos pranešimai, pranešimai apie mažą galią, orai, laikmatis, telefono radimas, netrukdymo režimas Push pranešimai Twitter, Facebook, Gmail, WhatsApp, Messenger, QQ, Wechat Programa QCY APP
QCY
049466