Tikslaus atsuktuvo rinkinys pro Hoto QWLSD012 + elektronikos remonto rinkinys
Diskinis belaidis greitas įkroviklis XO WX031 15W juodas

Išmanusis laikrodis Sport XO M40 juodas

26,00 €
XO
052877
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Sport XO M40 (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

XO M40 juodas išmanusis sportinis laikrodis

Svajojate apie laikrodį, kuris puikiai atitiktų jūsų aktyvų gyvenimo būdą? Išmanusis sportinis laikrodis XO M40 sukurtas kaip tik tau! Dėl savo IP68 atsparumo vandeniui įvertinimo, beveik 5 dienų baterijos veikimo, tvirtos konstrukcijos, sudarytos iš nerūdijančio plieno, cinko lydinio, grūdinto stiklo ir silikono, šis modelis pranoks jūsų lūkesčius daugeliu lygių.

< img src="https://assets.innpro.pl/765/814/12.jpg" border="0" alt="">

Lengva ir patvari medžiaga

Pajuskite lengvumą ant riešo dėl silikoninio dirželio ir tvirto nerūdijančio plieno korpuso derinio. Tik 37 g sveriantis ir 45 x 38 x 11 mm išmatavimų laikrodis užtikrina ne tik patogumą nešiojant, bet ir ilgaamžiškumą, leidžiantį nevaržomai sportuoti ir užsiimti lauko veikla.

IP68 atsparus vandeniui – paruoštas iššūkiams

Lietus, prakaitas ar dulkės jūsų nesustabdys! Dėl IP68 atsparumo vandeniui laikrodis XO M40 leidžia jį naudoti bet kokiomis sąlygomis. Bėgdami, plaukdami ar net nardydami jums nereikia jaudintis dėl laikrodžio.

260 mAh LiPo baterija – paruošta maratonui

Šis laikrodis yra jūsų patikimas kompanionas ilgoms treniruotėms ir aktyviam gyvenimo būdas. Dėl talpios 260 mAh LiPo baterijos iki kito įkrovimo galėsite mėgautis nepertraukiamu naudojimu iki 5 dienų. Maždaug 30 dienų budėjimo laikas reiškia, kad jis visada bus paruoštas, kai to prireiks.

Unikalus ekranas

Paryškinkite savo stilių su išskirtiniu 1,86 colio ekranu ir 240 x 280 IPS raiška. Kiekviena ekrano detalė yra ryški ir aiški, todėl skaitomumas užtikrinamas net intensyvių pratimų metu lauke.

Belaidis įkrovimas – bekompromisis patogumas

Laikrodyje XO M40 naudojama belaidžio įkrovimo technologija, leidžianti jį greitai įkrauti ir be pastangų. Tiesiog uždėkite jį ant įkroviklio ir jis bus paruoštas veikti vos per 3 valandas.

Įvairus suderinamumas ir kalbos

Laikrodis XO M40 suderinamas su Android (5.0 ir naujesnės versijos) ir iOS (9.0 ir naujesnės versijos) sistemos, todėl tai yra idealus pasirinkimas nepaisant jūsų išmaniojo telefono amžiaus. Be to, kelių kalbų palaikymas leidžia pritaikyti laikrodį pagal savo poreikius ir pageidavimus, pvz., mokytis naujos kalbos.

Realtek 8762DT – garsas ir našumas

Dėka Realtek 8762DT procesoriaus, laikrodis veikia sklandžiai ir efektyviai. Sklandžiai skambinkite naudodami „Bluetooth“ funkciją („Bluetooth“ pavadinimas: XO-M40), valdykite muziką ir tinkinkite nustatymus, kad jie puikiai atitiktų jūsų dieną.

Zawartość opakowania

  • Žiūrėti

    li>
  • Instrukcija

  • Įkroviklis

Prekės ženklasXO
ModelisM40
SpalvaJuoda
SvorisApytiksl. 37 g
MedžiagaDirželis: silikonas, korpusas: nerūdijantis plienas, korpusas: cinko lydinys + grūdintas stiklas
Matmenys45 x 38 x 11 mm
Ekrano dydis1,86 colio, 240 x 280 IPS
Atsparus vandeniuiIP68
BaterijaLiPo 260 mAh
Įkrovimo tipasBelaidis
Naudojimo laikasApytiksl. 5 dienos
Budėjimo laikasApytiksliai. 30 dienų
Įkrovimo laikasApytiksliai. 3 valandos
Kalboslenkų, anglų, kinų, ispanų, portugalų, prancūzų, graikų, italų, rusų, indoneziečių, tajų, arabų, vietnamiečių, Malajų, hebrajų, ukrainiečių, rumunų, vengrų.
SkambučiaiPalaikomi („Bluetooth“ pavadinimas: XO-M40)
ProcesoriusRealtek 8762DT
XO
052877