Išmanusis laikrodis Black Shark BS-S1 juodas
„Trys viename“ belaidis įkroviklis Acefast E3 75 W „MagSafe“ juodas

Išmanusis laikrodis Black Shark BS-S1 sidabrinis

38,00 €
Black Shark
053169
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Black Shark BS-S1 sidabrinis
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis laikrodis Black Shark BS-S1 (sidabrinis)

Išmanusis laikrodis Black Shark BS-S1 puikiai tiks kasdieniniam naudojimui. Įrengtas 1,43" AMOLED ekranas, garantuoja aukštą vaizdo kokybę ir komfortą, o platus ciferblatų dizaino pasirinkimas leis pritaikyti įrenginio išvaizdą. Negana to, išmanusis laikrodis vienu įkrovimu veikia apie 10 dienų ir leidžia patogiai skambinti dėl triukšmą slopinančio ENC mikrofono Be to, jis leis pasirūpinti savo fizine forma – galėsite rinktis iš daugiau nei 100 sporto režimų, be to, jis stebi jūsų sveikatą visą parą yra atsparus vandeniui IP68 – galite pasiimti į treniruotę nesijaudindami dėl purslų

BlackShark/BS-S1-Silver/1

1,43 colio AMOLED ekranas

Gaukite aiškią prieigą prie pranešimų naudodami Black Shark BS-S1. Išmanusis laikrodis siūlo aukštą vaizdo kokybę dėl 1,43 colio AMOLED ekrano. Be to, 600 nitų ryškumas ir 60 kadrų per sekundę atnaujinimo dažnis suteikia daug detalių ir sklandų veikimą. Taip pat galite suasmeninti išmaniojo laikrodžio išvaizdą renkantis iš 100 ciferblatų dizainų.

BlackShark/BS-S1-Silver/5

Iki 10 darbo dienų

Pasiimkite išmanųjį laikrodį į atostogas ar į verslo kelionę nesijaudindami, kad įrenginys staiga išsikraus. BS-S1 ekranas išsiskiria mažu energijos suvartojimu, todėl vienu įkrovimu jis gali veikti iki 10 dienų. Daugiau nepraleisite svarbaus pranešimo, skambučio ar treniruotės.

BlackShark/BS-S1-Silver/3

Laisvai kalbėkite telefonu

Kalbėkitės su savo artimaisiais neišimdami telefono iš kišenės. „Black Shark BS-S1“ palaiko „Bluetooth“ 5.3 versiją, su kuria susiejate savo išmanųjį telefoną su išmaniuoju laikrodžiu. Išmanusis laikrodis aprūpintas mikrofonu ir ENC triukšmo slopinimo algoritmu, todėl galite skambinti be trukdžių. Dabar būsite tikri, kad skambinantysis jus išgirs. Atsisveikinkite su erzinančiu triukšmu ir susitelkite į tai, kas svarbu.

BlackShark/BS-S1-Silver/4

Daugiau nei 100 sporto režimų

Norite padidinti savo treniruočių efektyvumą, o gal išbandyti jėgas naujoje sporto šakoje? Black Shark BS-S1 padės jums tai padaryti. Išmanusis laikrodis siūlo daugiau nei 100 sporto režimų, įskaitant bėgimą, važiavimą dviračiu ir tenisą. Be to, „Shark Wear“ programėlė stebi žingsnių skaičių, sudegintas kalorijas, atstumą, treniruotės laiką ir greitį, jei mėgstate bėgti. Be to, GPS seka jūsų treniruotės maršrutą, o kasdienės/savaitės/mėnesinės ataskaitos leidžia stebėti pažangą.

BlackShark/BS-S1-Silver/2

Leidžia stebėti savo sveikatos būklę

Dėl integruotų jutiklių galite stebėti savo sveikatą visą parą ir greitai reaguoti į nerimą keliančius simptomus. Išmanusis laikrodis seka menstruacinį ciklą, matuoja širdies ritmą, kraujo prisotinimą ir stebi skirtingas miego fazes, kurios padės atsikratyti nesveikų įpročių.

BlackShark/BS-S1-Silver/6

Papildomos funkcijos

Tai dar ne „Black Shark BS-S1“ galimybių pabaiga. Išmanusis laikrodis leidžia naudotis skaičiuokle, fotografuoti nuotoliniu būdu, nustatyti chronometrą ar pasitikrinti orų prognozę. Iš jo lygio taip pat galite skaityti naujienas – daugiau nepraleisite svarbaus pranešimo!

BlackShark/BS-S1-Silver/9

Rinkinyje

  • išmanusis laikrodis
  • įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Juodasis ryklys Modelis BS-S1 Spalva sidabras Atsparus vandeniui IP68 Vardinė įtampa 5 V / 0,5 A Jutiklis 3 ašių pagreičio jutiklis, HRM jutiklis ir SpO2 jutiklis Baterijos talpa 320 mAh Bluetooth 5.3 Rezoliucija 466 x 466 Ekranas 1,43 colio AMOLED Darbo temperatūra 0°C ~ 45°C Veikimo dažnis 2400MHz ~ 2483,5MHz Darbo laikas apytiksliai 10 dienų Programa Programa „Shark Wear“
Black Shark
053169