„Trys viename“ belaidis įkroviklis Acefast E3 75 W „MagSafe“ juodas
Išmanusis laikrodis Black Shark BS-GT Neo sidabrinis

Išmanusis laikrodis Black Shark BS-GT Neo juodas

26,00 €
Black Shark
053172
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Black Shark BS-GT Neo juodas
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis laikrodis Black Shark BS-GT Neo (juodas)

Išmaniajame laikrodyje „Black Shark BS-GT Neo“ yra TFT ekranas su 2,02 įstrižainės ekranu, suteikiančiu aiškią prieigą prie pranešimų. Be to, dėl integruoto mikrofono ir ENC triukšmo slopinimo funkcijos jis leidžia laisvai kalbėti telefonu. Jis siūlo daugiau nei 100 sporto režimų, todėl kiekvienas ras kažką, ir visą parą stebi jūsų širdies ritmą, kad praneštų apie nerimą keliančius simptomus. Be to, jis yra atsparus vandeniui (IP68), todėl galite jį naudoti nesijaudindami dėl purslų.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/1

TFT ekranas

Mėgaukitės skaidriais vaizdais su BS-GT Neo. Išmanusis laikrodis siūlo 2,02 colio TFT jutiklinį ekraną, kurio ryškumas yra 600 nitų, o tai paverčia daug detalių ir patogesniu valdymu. Norite suasmeninti savo išmaniojo laikrodžio išvaizdą? Rinkitės iš 100 galimų ciferblatų dizainų – ar renkatės klasiką, ar jums labiau patinka spalvota originali grafika. Tikrai rasite sau tinkamą dizainą!

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/6

Aiškūs telefono skambučiai

Naudodami BS-GT Neo, jums nereikia siekti išmaniojo telefono, kad atsilieptumėte į skambutį – dabar tai atliksite naudodami išmanųjį laikrodį. Taip pat galite jį naudoti norėdami paskambinti artimiesiems, atmesti skambučius arba juos nutildyti. Be to, išmaniame laikrodyje naudojamas ENC triukšmo slopinimas, todėl galite skambinti, kad ir kur būtumėte.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/4

Iki 7 darbo dienų

Turėkite BS-GT Neo su savimi, kai vykstate į verslo kelionę ar atostogaujate, nesijaudindami dėl staigaus vandens nutekėjimo. Išmanusis laikrodis naudoja 300 mAh bateriją, kuri užtikrina iki 7 dienų naudojimo. Savo ruožtu jo įkrovimas užtruks apie 2,5 valandos. Komplekte rasite laidą, skirtą įrangos energijai atnaujinti.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/9

Daugiau nei 100 sporto režimų

Bėgimas, važiavimas dviračiu, tenisas – šiuos ir daugelį kitų sporto režimų siūlo BS-GT Neo. Išmanusis laikrodis leidžia rinktis iš daugiau nei 100 variantų, todėl tikrai rasite kažką sau. Taip pat gausite informaciją apie žingsnių skaičių, sudegintas kalorijas, atstumą ir sportuojant praleistą laiką. Be to, programa „Fit Shark“ leidžia sekti maršrutą naudojant GPS, dalytis treniruočių rezultatais ir tikrinti progresą naudodamiesi kasdienėmis/savaitinėmis/mėnesinėmis ataskaitomis.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/5

Jūsų asistentas visą parą, 7 dienas per savaitę

Kontroliuokite savo sveikatą. Išmanusis laikrodis visą parą stebi širdies ritmą ir matuoja kraujo prisotinimą. Jis taip pat nedelsiant informuos apie nerimą keliančius simptomus. Be to, jis seka jūsų menstruacinį ciklą ir generuoja ataskaitą apie jūsų miego trukmę. Taip jums bus lengviau atsikratyti nesveikų įpročių.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/7

Papildomos funkcijos

Tai dar ne „Black Shark BS-GT Neo“ galimybių pabaiga. Išmaniajame laikrodyje galite skaityti programų pranešimus, fotografuoti nuotoliniu būdu arba nustatyti žadintuvą ar chronometrą. Išmanusis laikrodis taip pat siūlo mini žaidimus, kuriuos galite naudoti, pavyzdžiui, pakeliui į darbą ar universitetą. Be to, išmanusis laikrodis padės rasti pamestą išmanųjį telefoną, jei neprisiminsite, kur jį padėjote.

BlackShark/BS-GT-Neo-Black/2

Įtraukta

  • išmanusis laikrodis
  • įkrovimo laidas
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Juodasis ryklys Modelis BS-GT Neo Spalva juodas Atsparus vandeniui IP68 Vardinė įtampa 5 V / 0,5 A Jutiklis 3 ašių pagreičio jutiklis, HRM jutiklis ir SpO2 jutiklis Baterijos talpa 300 mAh Bluetooth 5.2 Rezoliucija 240 x 296 Ekranas TFT 2,02" Darbo temperatūra 0°C ~ 45°C Veikimo dažnis 2402MHz ~ 2480MHz Darbo laikas apytiksliai 7 dienos Įkrovimo laikas 2,5 val. Programa Programa „Shark Fit“
Black Shark
053172