SmartWatch HiFuture FutureFit Zone 2 juoda
Ausinės „HiFuture Future Tour“ juoda

„SmartWatch HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro“ juodas

52,00 €
HiFuture
055742
Yra prekyboje
„SmartWatch HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro“ (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis laikrodis „HiFuture FutureFit Ultra 2 Pro“ (juodas)

FutureFit Ultra 2 Pro yra išmanusis laikrodis, kuris pakels jus į naują veiklos lygį. Jis suteiks jums informacijos, kuri yra labai svarbi norint pagerinti jūsų savijautą ir kūno rengybą. Prietaisas matuoja deguonies prisotinimą kraujyje, seka miego ciklus ir registruoja žingsnius bei sudegintas kalorijas. Be to, jis leidžia skambinti belaidžiu ryšiu, suteikiant dar daugiau laisvės. Tai taip pat bus jūsų asmeninis asistentas, leisiantis nustatyti priminimus ir siųsti pranešimus iš telefono – visa tai 7 dienas be įkrovimo. Norite laikrodžio, kuris atspindėtų jūsų dabartinę nuotaiką? Kiekvieną dieną 1,78 colio ekrane galite nustatyti naują spalvų ratuko dizainą.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/6

Šiuolaikinis požiūris į technologijas

Išmanusis laikrodis jus nudžiugins savo 1,78 colio AMOLED ekranu, kuris siūlo ryškias ir intensyvias spalvas bei nuostabų vaizdo ryškumą 368 x 448 raiška. Galite pasirinkti iš daugiau nei 100 spalvų ratukų, kad suasmenintumėte įrenginio išvaizdą. Grūdintas stiklas kartu su pirštų atspaudų apsaugančia danga apsaugo ekraną ir išlaiko jo estetinę išvaizdą kasdien. Visa tai padaro prietaiso valdymą malonumu.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/7

Palaikymas visą savaitę

Su 300 mAh talpos baterija FutureFit Ultra 2 Pro nenuvils ilgomis dienomis. Vienu įkrovimu galima naudotis iki 7 dienų, o magnetinė įkrovimo sistema užtikrina patogų ir lengvą energijos papildymą. Visas procesas trunka tik apie 30 minučių, todėl jums nereikės gaišti laiko laukimui.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/3

Suderinamas ir maksimaliai funkcionalus

FutureFit Ultra 2 Pro belaidis ryšys yra patikimas. Nesvarbu, ar esate „Android“, ar „iOS“ naudotojas – „HiFuture“ išmanusis laikrodis suderinamas su „Android 7.0“, „IOS 12.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis, todėl prieiga prie išmaniųjų funkcijų yra po ranka.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/9

Nepraleisite nė vieno pranešimo

FutureFit Ultra 2 Pro belaidžiu būdu prisijungia prie pasirinkto išmaniojo telefono ir leidžia išsaugoti 10 kontaktų, kad galėtumėte greitai skambinti. Tiesiog spustelėkite, kad paskambintumėte mylimam žmogui ir mėgaukitės sklandžiu pokalbiu neišimdami telefono. O kas, jei negali atsakyti? Siųskite trumpą teksto žinutę naudodami išmanųjį laikrodį ir praneškite savo artimiesiems, kad esate užsiėmę.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/8

Patikimas visomis sąlygomis

Kad ir ką darytumėte, FutureFit Ultra 2 Pro gali jus lydėti. Dėl savo vandeniui atsparios konstrukcijos (IP68), jis yra atsparus bet kokios formos sąlyčiui su vandeniu, todėl be jokių problemų galėsite pasiimti bėgiojimą lyjant ar treniruotis prie baseino. Prietaisas taip pat tinka ekstremalioms temperatūroms (nuo -10°C iki 50°C). Nelėtinkite greičio – šis išmanusis laikrodis neatsiliks nuo jūsų!

HiFuture/FitUltra2Pro-black/2

Jūsų asmeninis treneris

Jei mankštinatės, FutureFit Ultra 2 Pro padės pagerinti rezultatus! Prietaisas matuoja jūsų žingsnius ir sudegintų kalorijų skaičių. Tai leidžia išsikelti tikslus ir kasdien pasiekti geresnių rezultatų. Tai veiksminga motyvacija palaikyti gerą formą, sveikatą ir puikią savijautą.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/4

Gyvybinių funkcijų matavimai

Sveikata yra svarbiausia, o FutureFit Ultra 2 Pro padeda ją kontroliuoti. Išmanusis laikrodis visą parą stebi jūsų širdies ritmą, kraujo prisotinimą deguonimi ir miego kokybę. Tai suteikia jums paprastą įrankį, kuriuo galite pagerinti savo kasdienius įpročius ir rūpintis savo kūnu.

HiFuture/FitUltra2Pro-black/1

Priminimai apie svarbius dalykus

Ar dirbate su nauja tvarka? O gal turite atlikti svarbią užduotį? Galite apsieiti ir be lipniųjų lapelių. Nustatykite priminimą ir „FutureFit Ultra 2 Pro“ duos jums signalą reikiamu momentu. Taip daugiau niekada nepamiršite svarbių klausimų!

HiFuture/FitUltra2Pro-black/5

Įtraukta

  • Išmanusis laikrodis (įskaitant standartinį dirželį)
  • Papildomas dirželis,
  • magnetinis įkrovimo laidas,
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas HiFuture Modelis FutureFit Ultra 2 Pro Spalva Juoda Medžiaga AMOLED Skyra 1,78 colio 368 x 448 Jutiklinis ekranas Gūdintas stiklas + pirštų atspaudų apsauganti danga Baterijos talpa 300 mAh Įkrovimo būdas Magnetinis įkrovimas Teorinis įkrovimo laikas Maždaug 2 valandos Medžiagos AMOLED Plotis 22 mm Darbo temperatūra nuo -10°C iki 50°C Palaikomi įrenginiai 7.0 ir naujesnės versijos „Andriod“, 12.0 ir naujesnės versijos „IOS“
HiFuture
055742