Belaidis dulkių siurblys INSE S10
Foneng X36 USB į mikro USB laidas 24 A 1 m baltas

Išmanusis laikrodis Colmi C81 juodas

45,00 €
Colmi
057101
Yra prekyboje
Išmanusis laikrodis Colmi C81 (juodas)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis laikrodis Colmi C81 (juodas)

Pasirinkite „Colmi C81“ ir pasiekite pagrindines funkcijas. Išmanusis laikrodis suteikia HD kokybės vaizdą su AMOLED ekranu ir leidžia patogiai skambinti. Jis veikia su AI balso asistentu, leidžiančiu greitai ir lengvai pasiekti įvairias laikrodžio funkcijas. Jame yra daugiau nei 100 sporto režimų, kad padidintumėte treniruočių efektyvumą. Be to, jis stebi jūsų širdies ritmą ir miegą ir vienu įkrovimu gali veikti iki 7 dienų. Sužinokite, ką dar jis jums siūlo!

2,0 colių AMOLED ekranas

Colmi C81 turi didelį 2,0 colių AMOLED ekraną, leidžiantį lengvai skaityti pranešimus ir tinkinti nustatymus. 410 x 502 pikselių ekrano skiriamoji geba užtikrina ryškų HD vaizdą ir ryškias spalvas. Mėgaukitės aiškia ir patogia prieiga prie pranešimų su išmaniuoju laikrodžiu „Colmi“.

Patogus skambučių valdymas

Jums nebereikia siekti išmaniojo telefono, kad galėtumėte valdyti gaunamus skambučius. Colmi C81 leidžia atsiliepti ir skambinti bei pasiekti skambučių žurnalus. Išmanusis laikrodis suteikia HD kokybės telefono skambučius, kad būtų patogiau. Dabar galite kalbėtis su savo artimaisiais per treniruotes arba pakeliui į darbą nenaudodami telefono.

Balso komandų palaikymas

Reikia greitai kam nors paskambinti? Colmi C81 apsaugo jus! Prietaisas veikia su dirbtinio intelekto balso asistentu, todėl norint pasiekti norimą laikrodžio funkciją galima paprasčiausiai duoti komandą balsu. Pažiūrėkite, kaip tai lengva!

Pritaikyta pagal jūsų poreikius

Dar labiau suasmeninkite išmanųjį laikrodį pagal savo pageidavimus. „Colmi C81“ siūlo įvairius laikrodžio ciferblatų dizainus, skirtus suasmeninti, ir netgi galite įkelti savo nuotraukas. Be to, jame yra keletas meniu stilių, iš kurių galite pasirinkti. Be to, laikrodžio ekranas įsijungia, kai pakeliate riešą, todėl galite greitai patikrinti laiką arba orų prognozę.

Daugiau nei 100 sporto režimų, iš kurių galima rinktis

Norite efektyviau planuoti treniruotes? Colmi C81 gali jums padėti! Išmanusis laikrodis naudoja išmaniuosius algoritmus, kad stebėtų jūsų širdies ritmą, sudegintas kalorijas ir pratimų trukmę, todėl jūsų treniruotės tampa efektyvesnės ir padeda greičiau pasiekti norimus rezultatus. Jis siūlo tokius sporto režimus kaip bėgimas, laipiojimas, šokinėjimas, krepšinis, ėjimas, badmintonas, važiavimas dviračiu ir futbolas. Norėdami pasiekti papildomus režimus, atsisiųskite FitCloudPro programą.

Rūpinkitės savo sveikata

Išmaniajame laikrodyje yra optinis jutiklis, kuris automatiškai generuoja širdies ritmo duomenis kas 30 minučių. Jis taip pat įspės apie visus nerimą keliančius simptomus, kad galėtumėte greitai reaguoti. Jis matuoja SpO2, leidžiantį bet kuriuo metu patikrinti deguonies lygį kraujyje. Be to, ji stebi jūsų miegą ir registruoja miego fazes, kad padėtų pagerinti miego įpročius.

Patvari konstrukcija

Išmanusis laikrodis sukurtas kasdieniam naudojimui. Jis yra atsparus vandeniui ir prakaitui, turi IP68 reitingą, todėl tinka treniruotėms ir net lietingoms sąlygoms. Aliuminio lydinio konstrukcija užtikrina ilgaamžiškumą, o tvirtas stiklas apsaugo nuo ekrano įtrūkimų. Silikoninis dirželis yra patogus nešioti ir švelnus odai.

Papildomos funkcijos

Colmi C81 gali būti jūsų kasdienis asistentas. Jis jus informuos apie naujus pranešimus, kad nepraleistumėte svarbios informacijos. Be to, ji teikia orų prognozes, nuotolinį fotoaparato valdymą ir muzikos atkūrimo valdymą. Tai taip pat primena, kad reikia išlaikyti hidrataciją ir keisti padėtį, jei sėdėjote per ilgai. 250 mAh ličio polimero baterija užtikrina ilgalaikį laikrodžio veikimą. Vienu įkrovimu jis gali veikti iki 7 dienų naudojant kasdien ir maždaug 30 dienų budėjimo režimu. Naudodami pridedamą laidą, galite jį įkrauti maždaug per 2 valandas.

Į paketą įtraukta:

  • Išmanusis laikrodis
  • Magnetinis USB įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Colmi Modelis C81 Spalva Juoda

BLUETOOTH

lustas Realtek RTL8763EWE-VP Ryšys Bluetooth 5.0 Bluetooth diapazonas 10 metrų

DISPLAY

Tipas AMOLED Ekrano dydis 2 coliai Rezoliucija 410 x 502 pikseliai

BATERIJA

Tipas Ličio polimeras Pajėgumai 250 mAh Įkrovimo laikas Maždaug 2 valandos Naudojimo laikas 5–7 dienos Budėjimo laikas 30 dienų

MATMENYS

Matmenys 47 x 40 x 11 mm Svoris 57 gramai

MEDŽIAGA

Medžiaga Silikonas, cinko lydinys, iML

DIRŽELĖ

Dirželio plotis 22 mm

PROGRAMA

Vardas FitCloudPro Suderinamumas 4.4 „Android“ (ar naujesnė), „iOS 8.0“ (arba naujesnė), „Harmony OS“ Atnaujinti OTA

KALBOS

Palaikomas išmanusis laikrodis Kinų (supaprastinta), anglų, vokiečių, rusų, ispanų, portugalų, prancūzų, japonų, arabų, olandų, italų, čekų, indoneziečių, lenkų, tajų, vietnamiečių, slovakų, turkų. Palaikoma programa Anglų, kinų (supaprastinta), kinų (tradicinė), vokiečių, prancūzų, arabų, čekų, graikų, ispanų, japonų, persų, italų, korėjiečių, lenkų, portugalų, rusų, suomių, švedų, tajų, vengrų, slovakų , kroatų, albanų, turkų, ukrainiečių

ATSPARUMAS

Atsparumas vandeniui IP68
Colmi
057101