Baseus Metal Age II ventiliacijos laikiklis prie ventiliacijos grotelių sidabrinis
Minkštai besisukantis šepetys dulkių siurbliui Roidmi

Išmanusis WiFi roleto laikmatis Meross MRS100HKEU HomeKit

28,50 €
Meross
032958
Yra prekyboje
Išmanusis WiFi roleto laikmatis Meross MRS100HK(EU) (HomeKit)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Išmanusis WiFi roleto laikmatis Meross MRS100HK(EU) (HomeKit)

Ar norite palengvinti savo gyvenimą automatizuotai valdydami savo kasdienę veiklą? Meross MRS100HK roletų laikmatis leis nuotoliniu būdu valdyti roletus iš bet kurios pasaulio vietos. Pasinaudokite programos, balso asistento suderinamumo arba įrenginio sąsajos skydelio pranašumais.

3.jpg

Nuotolinis valdymas

Ar norite atidaryti žaliuzes iš kito kambario? Arba leiskite šiek tiek šviesos savo gyvūno kompanionui būdamas kitoje šalies dalyje? Su Meross programėle arba Apple Home galite tai padaryti! Be to, įrenginys suderinamas su AppleHomeKit, Siri, Amazon Alexa, Google Assistant ir SmartThings. O jei atsidursite prie skydelio, žaliuzes galėsite valdyti naudodami LED indikatoriaus sąsają.

2.jpg

Automatizavimas – planavimas

Galite pritaikyti MRS100HK veikimą pagal savo kasdienybę. Sukurkite tvarkaraštį, kaip automatiškai pakelti ir uždaryti roletus. Suteikite sau efektyvų pažadinimo skambutį ir pakvieskite saulės spindulių į savo namus, kad dieną pradėtumėte su šypsena. Turite jį po ranka!

6.jpg

Stabilus ryšys

Prisijungimas prie įrenginio atliekamas naudojant esamą 2,4 GHz WiFi dažnių juostą. Jums nereikia naujo papildomo koncentratoriaus. Lažinkitės dėl stabilaus ir patikimo ryšio būdo. Pastaba: jungiklis turi būti prijungtas prie maitinimo šaltinio neutraliu laidu (mėlyna viela).

5.jpg
Gamintojas Merosas Modelis MRS100HK Įvestis 100–240 V~ / 50/60 Hz / 10A Išvestis 10A / 600W (maksimali apkrova) Matmenys 80 x 80 x 35 mm Antena Viena vidinė antena Belaidžio ryšio standartas IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R Belaidė sauga Palaiko 64/128 bitų WEP / WPA-PSK/WPA2-PSK; nepalaiko „Wi-Fi Enterprise“ Sertifikatai CE / RoHS / WEEE Sistemos reikalavimai 4.1 ar naujesnė „Android“ / „iOS 9.0“ ar naujesnė versija, esamas „Wi-Fi“ ryšys Darbo temperatūra 0–40 °C Laikymo temperatūra -40–70 °C Darbinė drėgmė 10–90 % (nekondensuojantis) Sandėliavimo drėgmė 5–90 % (nekondensuojantis) Suderinamumas AppleHomeKit / Siri / Amazon Alexa / Google Assistant / SmartThings Programa Meross App / Apple Home App
Meross
032958