LDNIO DL-C29 automobilinis įkroviklis 2x USB 34A + Micro USB laidas baltas
Išmanusis Wi-Fi lizdas LDNIO SEW1058 su naktinio apšvietimo funkcija balta

LDNIO SCW1050 Wi-Fi Smart Socket EU/US balta

5,50 €
LDNIO
042530
Paskutinė prekė
LDNIO SCW1050 Wi-Fi Smart Socket EU/US (balta)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

LDNIO SCW1050 Wi-Fi išmanusis lizdas (baltas)

Jei ieškote išmaniųjų sprendimų savo namams, LDNIO SCW1050 Wi-Fi lizdas kaip tik jums. Jis aprūpintas daugybe funkcijų, kad būtų lengva naudotis. Tai apima išmaniąją „Wi-Fi“ funkciją arba laikmačio funkciją, kuri neleis įrenginiams perkrauti. Išmanusis lizdas LDNIO SCW1050 yra puikus sprendimas šiuolaikiniams namams.

1.jpg

Daugiafunkcinis namų lizdas

Išmanusis lizdas LDNIO SCW1050 yra „Wi-Fi“ veikiantis įrenginys, kuris leis lengvai valdyti kasdienius prietaisus. Prie jo galite prijungti temperatūros jutiklį, ventiliatorių, skalbimo mašiną ir dar daugiau. Dėl laikmačio funkcijos niekada neperkrausite savo telefono. Be to, jame taip pat yra priminimo parinktis, kuri visada nurodys reikiamu metu išjungti konkretų prietaisą. Be to, tai universalus lizdas, nes prietaisus prijungsite su JAV, ES ir JK kištukais.

4.jpg

Saugus naudojimas

Naudodami LDNIO SCW1050 Wi-Fi lizdą galite būti tikri dėl savo saugumo. Jis pagamintas iš aukštos kokybės ugniai atsparios PC medžiagos. Jame yra jutiklis, kuris primins, kai prijungtuose įrenginiuose bus per aukšta temperatūra. Be to, rasite specialų saugos įtaisą, kuris apsaugo nuo daiktų įkišimo į jį. Jo dėka šis lizdas apsaugo jus nuo elektros smūgio.

7.jpg
Gamintojas LDNIO Modelis SCW1050 Spalva Balta Medžiaga PC Lizdų skaičius 1 Galia 2500 W Papildomos funkcijos Wi-Fi
LDNIO
042530