„Philips“ atsuktuvas PH2x150 mm „Deli Tools“ EDL626150 juodas
Smart Hub Sonoff RF BridgeR2 433MHz

Robotas dulkių siurblys Midea M7 Pro

262,00 €
Midea
030365
Yra prekyboje
Robotas dulkių siurblys Midea M7 Pro
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Midea Cleaning Robot M7 Pro

Šis Midea produktas yra 2 viename įrenginys. Jis turi paviršių siurbimo ir valymo funkciją, leidžiančią sutaupyti laiko. 55 W variklis ir 4000 Pa siurbimo galia leidžia efektyviai pašalinti nešvarumus nuo dulkių iki plaukų. Siekiant geresnio valymo efekto, naudojama šluostė, kuri generuoja vibracijas iki 500 judesių per minutę dažniu. LDS lazerinė technologija sukuria tikslų namo žemėlapį nepraleidžiant ir nekartojant maršruto. M7 Pro taip pat įveikia iki 22 mm aukščio kliūtis ir jame yra daugiau nei 30 jutiklių.

Midea/M7-Pro/3

Vibruojanti šluota nepriekaištingai švariems paviršiams

Naudojant vibruojančią šluostę gaunamas daug geresnis valymo rezultatas nei kitų modelių. M7 Pro naudoja 500 dūžių per minutę vibraciją, kad kruopščiai išvalytų grindis, pašalintų dėmes ir alergenus. Be to, galite patys nustatyti vandens dozę pagal valomo paviršiaus tipą. O triguba filtravimo sistema sulaiko dulkes, kad išvengtų antrinės oro taršos.

Midea/M7-Pro/6

Veiksmingas nuo purvo

Jis turi bešepetį variklį ir 4000 Pa siurbimo galią, todėl jis yra vienas galingiausių tokio tipo dulkių siurblių rinkoje! Jame taip pat įdiegta nauja programinė įranga ir OTA algoritmai, kad padidėtų produktyvumas. Jis be vargo surenka plaukus, pleiskanas ar dulkes. Taip pat galite keisti siurbimo galią, pasirinkdami tokius režimus kaip tylus, minkštas, standartinis ir maks.

Midea/M7-Pro/4

Padidina galią valant kilimą

Šis įrenginys automatiškai padidina siurbimo galią iki didžiausios, kad kruopščiai pašalintų dulkes iš kilimo pluoštų. V formos šepečio dizainas neleidžia plaukams patekti į šepetį, taip pat puikiai tinka valyti gležnus paviršius. Be to, šoniniai šepečiai nubraukia nešvarumus nuo įtrūkimų, todėl paviršius lieka nepriekaištingai švarus.

Midea/M7-Pro/8

LDS lazerinė navigacijos sistema

Robotas naudoja lazerinę navigaciją, kuri leidžia sukurti tikslų buto planą. Dėl to įrenginys juda ne atsitiktinai per patalpas, o jų sukurtu maršrutu, kuriame nepraleidžia nė centimetro ir nekartoja valymo tose pačiose vietose. Be to, M7 Pro gali veikti ir tamsoje.

Midea/M7-Pro/5

Pažangūs jutikliai – ilgas veikimo laikas

Naudojant apsaugos nuo susidūrimo ir neslystančius jutiklius M7 Pro gali išvengti kliūčių ir laisvai judėti bet kokiu paviršiumi. Taigi jums nereikės jaudintis, kad robotas nukris nuo laiptų ar atsitrenks į baldus. Negana to, jei valymo metu išsikrauna baterija, įrenginys susiras įkrovimo stotelę, o atnaujinęs energiją grįš į vietą, kur nustojo valyti. „M7 Pro“ veikia iki 150 minučių – pakanka išsiurbti grindis, kurių bendras plotas yra iki 250 m2.

Midea/M7-Pro/15

Nuotoliniu būdu valdykite M7 Pro

Programa leidžia išnaudoti visas M7 Pro galimybes. Pavyzdžiui, galite pasirinkti valomą plotą arba suplanuoti siurbiamų patalpų seką. Taip pat prisimena kelių aukštų planą, todėl puikiai tiks didesniems namams. Jūsų vaikas miega, o jūs nenorite jo žadinti? Nustatykite virtualią sieną, kad pasirinktas paviršius nebūtų valomas. Robotas taip pat suderinamas su Amazon Alexa asistentu, todėl galite valdyti jį balso komandomis.

Midea/M7-Pro/11

Lengva prižiūrėti

M7 Pro pranašumai tuo nesibaigia! Prietaisas tiekiamas su dulkių ir vandens baku bei HEPA filtru. Visus šiuos komponentus galite nuplauti po tekančiu vandeniu ir naudoti vėl ir vėl. Taip sutaupysite laiko ir pinigų perkant naujas dalis.

Midea/M7-Pro/10

Dėžutėje

  • Midea M7 Pro dulkių siurblys
  • Dulkių konteineris
  • Vandens bakas
  • 2 šoninis šepetys
  • 2 šluostė šluoste
  • 2x HEPA filtras
  • Įkrovimo stotelė
  • Maitinimo kabelis
  • Valymo šepetys
  • Greitas pradžios vadovas
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Midea Modelis M7 Pro Ryšys Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n 2,4 GHz Siurbimo galia 4000 Pa Vardinė galia 55 W Siurbimo galios valdymas Taip, per programą Baterijos tipas Ličio jonai Baterijos talpa 5200 mAh Vardinė įtampa 14,4 V Dulkių konteinerio talpa 450 ml Veikimo laikas Iki 150 min. Spalva Juoda Dydis 350 x 350 x 97 mm Svoris 4,4 kg
Midea
030365