Ausinės TWS Haylou X1 Neo baltos
Duracell USB-C laidas skirtas Lightning 1m juodas

Robotas dulkių siurblys Midea M6

191,00 €
Midea
040411
Yra prekyboje
Robotas dulkių siurblys Midea M6
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Midea M6 valymo robotas

Pasirūpinkite kažkuo maloniu ir leiskite Midea M6 robotui nuvalyti jūsų namų grindis už jus! Įrenginys išsiskiria 2000Pa siurbimo galia ir yra su V formos šepečiu bei dviem šoniniais šepečiais, todėl puikiai susitvarko su nešvarumais. Jis naudoja pažangią LDS navigaciją ir užtikrina iki 180 minučių veikimo laiką. Jame taip pat yra specialiai sukurtas 2 viename vandens ir dulkių konteineris, leidžiantis ne tik siurbti, bet ir šluostyti grindis. Robotas suderinamas su „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“ balso asistentais, taip pat galite jį valdyti naudodami programą.

2.jpg

Išplėstinė navigacijos sistema

Valymo robotas Midea M6 puikiai ras kelią jūsų namuose. Jis palaiko pažangią LDS navigacijos sistemą, kurios dėka išmaniai nuskaito kambarius, sukuria tikslius jų žemėlapius ir suplanuoja valymo maršrutus, kad per trumpiausią laiką kruopščiai nuvalytų visus paviršius. Be to, įrenginys aptinka kliūtis ir lengvai jų išvengia. Nebijokite, kad jis su kažkuo susidurs! Robotas taip pat gali įsiminti net kelis aukštų žemėlapius.

9.jpg

Efektyvus valymas

Pasitikėkite, kad jūsų grindys spindės švariai. M6 robotas juda pirmyn ir atgal zigzago formos maršrutu, todėl kruopščiai nuvalo visą paviršių – nesijaudinkite ką nors praleisti! Prietaisas taip pat aprūpintas specialiai suprojektuota talpa 2-in-1, kurioje yra 600 ml dulkių bakas ir 250 ml vandens bakas. Jame taip pat yra įmontuotas HEPA E10 filtras. Visa tai reiškia, kad robotas gali efektyviai siurbti ir nušluostyti grindis vienu metu!

4.jpg

Jūsų pagalbininkas kovojant su purvu

Laimėk kovą su purvu. M6 valymo robotas aprūpintas galingu BLDC varikliu ir užtikrina iki 2000Pa siurbimo jėgą. Jis taip pat gavo du šoninius šepečius ir specialiai sukurtą V formos pagrindinį šepetį. Dėl to jis lengvai pašalina dulkes, trupinius ir net plaukus! Jis taip pat gali susidoroti su plaukais, o tai reiškia, kad jis bus naudingas naminių gyvūnėlių globėjams. Be to, yra keletas siurbimo režimų. Robotas taip pat gali automatiškai padidinti kilimų siurbimo galią, kad dar geriau pašalintų nešvarumus, paslėptus jų pluoštuose.

1.jpg

Susidoroja su dėmėmis

Mėgaukitės švariomis, blizgančiomis grindimis. Valymo robotas Midea M6 siūlo šluostymo funkciją ir leidžia rinktis iš 4 vandens lygių, todėl jo darbą galite reguliuoti pagal savo poreikius ir paviršiaus nešvarumo laipsnį. Jis lengvai susitvarkys net su itin sunkiai įveikiamomis dėmėmis! Prietaisas puikiai veiks ant įvairių tipų grindų – nuo ​​plytelių iki plokščių. Sužinokite, kad valymui visai nereikia daug pastangų!

7.jpg

Efektyvi baterija

Midea M6 taip pat nustebins ilgu darbo laiku. Robotas aprūpintas patvaria baterija, kurios talpa 3350mAh. Dėl to jis gali nepertraukiamai valyti iki 180 minučių! Tai reiškia, kad jis puikiai veiks tiek mažesniuose butuose, tiek dideliuose namuose. Be to, kai baterija baigsis, įrenginys automatiškai grįš į įkrovimo stotelę, kad būtų įkrautas.

11.jpg

Niekas jam netrukdys

Kas dar leidžia M6 robotui laisvai, bet saugiai judėti patalpose? Įrenginys aprūpintas daugybe išmaniųjų jutiklių, todėl jam nekyla pavojus atsitrenkti į baldus ar nukristi nuo laiptų. Jis taip pat gali kruopščiai išvalyti kampus ir kraštus. Be to, jis lengvai įveikia iki 2 cm aukščio kliūtis – lengvai susitvarko su slenksčiais ir kilimais. Jums nereikia nuolat vaikščioti už jo ir stebėti!

14.jpg

Dar patogesnis valdymas

Ar jums rūpi papildomos galimybės? Išbandykite nemokamą MSmartHome programėlę! Naudodamiesi juo, be kita ko, galite reguliuoti vandens lygį ir siurbimo galią, nustatyti darbo grafiką arba pasirinkti vietą, kurią robotas valo. Nenorite, kad įrenginys galėtų patekti į tam tikrą kambarį, pavyzdžiui, vaiko kambarį? Sukurkite virtualią sieną arba uždraustą zoną! Robotas taip pat suderinamas su „Google Assistant“ ir „Amazon Alexa“, todėl galite jį valdyti balso komandomis – jums net nereikia pajudėti iš savo vietos!

15.jpg

Dėžutėje

  • Valymo robotas
  • Įkrovimo stotelė
  • Maitinimo laidas
  • Šluostymo padas
  • Šluostės pagalvėlės laikiklis
  • Filtras
  • Šoninis šepetys x2
  • Pagrindinis šepetys
  • du viename vandens ir dulkių talpykla
  • Valymo šepetys
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas Midea Modelis M6 Spalva Balta Siurbimo galia Iki 2000Pa Filtras HEPA Variklis BLDC Garsumo lygis Maždaug 69 dB Vardinė galia 55 W Vardinė įtampa 4,4 V Baterijos talpa 3350 mAh Veikimo laikas Iki 180 min. Įkrovimo laikas Maždaug 3-4h Navigacijos sistema LDS Vandens bako tipas Elektroniškai valdomas Dulkių bako talpa 600 ml Vandens bako talpa 250 ml Kliūčių įveikimas Iki 2 cm Medžiaga ABS Matmenys 340 x 340 mm Svoris 3,3 kg Programa MSmartHome Suderinamumas Amazon Alexa, Google Assistant, Google Home
Midea
040411