LED išmanusis lubų šviestuvas BlitzWill BW-CLT1
„Baseus Magnetic Stepless Lamp Pro“ su jutikliniu skydeliu balta

Mechaninė žaidimų klaviatūra Motospeed K82 RGB juoda

43,50 €
Motospeed
026677
Yra prekyboje
Mechaninė žaidimų klaviatūra Motospeed K82 RGB (juoda)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Motospeed K82 mechaninė klaviatūra

Motospeed K82 yra klaviatūra be skaičių klaviatūrų. Jo mažas dydis padidina jo mobilumą, todėl galite jį pasiimti beveik bet kur. Be to, jis užima mažiau vietos ant stalo ir suteikia daugiau vietos patogiam žaidimui. Pritaikomas RGB foninis apšvietimas suteikia fantastišką žaidimo pojūtį, o galimybė užrakinti „Windows“ klavišą padeda išvengti netyčinių klavišų paspaudimų ir nepageidaujamų žaidimo pertraukų.

IMG_0029.jpg

Modernus dizainas

Dėl modernaus dizaino „Motospeed K82“ klaviatūra taps bet kurio stalinio kompiuterio akcentu. Tikra e-sporto išvaizda šis nesenstantis įrenginys stebina ne tik funkcionalumu, bet ir unikaliu, stilingu dizainu. Žaidimų LED foninis apšvietimas leidžia visiškai valdyti klavišus net visiškoje tamsoje. Pasirinkite iš 14 efektų ir mėgaukitės ne tik funkciniais, bet ir vizualiais pranašumais.

IMG_0290.jpg

Patvarumas

Outemu Blue mechaninių jungiklių tarnavimo laikas yra 50 milijonų paspaudimų, todėl jie yra ypač patvarūs. Nesijaudinkite, kad intensyvaus žaidimo metu sugadinsite klaviatūrą – šis tvirtas įrenginys jums tarnaus ilgus metus. Jų reakcijos laikas yra itin greitas, o tai garantuos geresnius rezultatus – ypač internetiniuose žaidimuose.

IMG_0292.jpg

Daugiau galimybių

Klaviatūroje yra 12 funkcinių klavišų. Galite greitai reguliuoti garsumą, naršyti internete, perjungti takelius ir dar daugiau. Nenorite netyčia išjungti žaidimo, kai mažiausiai to tikitės? Užrakinkite „Windows“ klavišą ir dėl nieko nesijaudinkite.

IMG_0030.jpg

Komplektą sudaro:

  • Klaviatūra
  • USB laidas
  • Klaviatūros šalinimo priemonė
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Motos greitis Modelis K82 Tipas Mechaninė Spalva Juoda Ryšys Laidinis Sąsaja USB Raktų skaičius 87 Perjungikliai Outemu Red Pagrindinis gyvenimas 50 milijonų klavišų paspaudimų Foninis apšvietimas RGB Darbinė įtampa DC 5V Darbinė srovė 500 mA Medžiaga ABS, aliuminio lydinys Svoris 617 g Matmenys 350 x 134 x 37 mm Suderinamumas Windows XP / 7/8/10 Kita Apsaugos nuo dubliavimosi funkcija, 14 foninio apšvietimo režimų, pritaikomi foninio apšvietimo režimai, 12 funkcijų klavišų, WIN užraktas, N klavišo užvedimas, 8 foninio apšvietimo spalvų variantai
Motospeed
026677