Esperanza EA137Y gelinis pelės kilimėlis pilkas
Esperanza EGM211R laidinė žaidimų pelė

Esperanza EF101K neslystantis padas juodas

1,50 €
Esperanza
062030
Yra prekyboje

Esperanza EF101K neslystantis padas (juodas)

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Esperanza EF101K neslystantis padas (juodas)

Esperanza EF101K neslystantis trinkelė yra puikus sprendimas bet kuriam vairuotojui, ieškančiam patikimo būdo tvarkingai ir saugiai išlaikyti savo automobilį. Aukštos kokybės medžiaga, funkcionalumas ir ilgaamžiškumas yra šio gaminio savybės. Pagaminta iš aukštųjų technologijų silikono, jis yra atsparus vandeniui, karščiui ir UV spinduliams, todėl yra puikus pasirinkimas bet kuriai kelionei.

2.jpg

Išskirtinis sukibimas

Pažangiausios nanosilikono technologijos dėka Esperanza EF101K padas užtikrina išskirtinį sukibimą. Jis lengvai laiko mobiliuosius telefonus ir sumažina riziką, kad jie judės jums vairuojant. Tai ypač svarbu GPS navigacijai, kurios stabili padėtis yra labai svarbi saugiai keliauti.

3.jpg

Lengva įdiegti ir išimti

Šio padėklo montavimas yra vaikų žaidimas. Tereikia jį priklijuoti prie prietaisų skydelio ar kito automobilio plastikinio elemento. Svarbu tai, kad trinkelė tvirtai prilimpa net prie stačiu kampu pasvirusių paviršių, o tai padidina jo universalumą. Be to, kai reikia nuimti pagalvėlę, tai daroma lengvai, nepaliekant jokių likučių ar klijų.

4.jpg

Atsparus vandeniui ir lengvai valomas

Esperanza EF101K yra ne tik praktiška, bet ir lengvai valoma programėlė. Vandeniui atspari silikono struktūra leidžia įklotą nuvalyti greitai ir lengvai, tiesiog nuplaukite drungnu vandeniu, kad atkurtumėte pirmines savybes. Dėl atsparumo aukštai temperatūrai ir UV spinduliams šis padėkliukas yra patvarus ir nepraranda savo savybių.

1.jpg

 

Prekės ženklasEsperanzaModelisEF101K< th>SpalvaJuodaMatmenys150 x 90 mm
Esperanza
062030