360° vidinė Wi-Fi kamera IMOU Ranger Dual 8MP
Vertikalus nešiojamojo kompiuterio stovas Joyroom JR-ZS374 vienas lizdas baltas

Vertikalus nešiojamojo kompiuterio stovas Joyroom JR-ZS374 vienas lizdas juodas

13,00 €
Joyroom
055309
Yra prekyboje

Vertikalus nešiojamojo kompiuterio stovas Joyroom JR-ZS374 (vienas lizdas) juodas

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Joyroom JR-ZS374 nešiojamojo kompiuterio stovas (juodas)

Tvarkykite savo stalą naudodami „Joyroom“! JR-ZS374 stovas padės sutvarkyti įrenginius nesijaudinant dėl ​​netvarkos ir chaoso. Dėl reguliuojamo pločio jį sėkmingai naudosite kartu su įvairia įranga. Stabili stovo konstrukcija padidina saugumą, o neslystanti silikoninė apdaila apsaugo nuo pažeidimų.

Joyroom/JR-ZS374-Black/3

Kruopščiai apgalvotas dizainas

Stovas buvo sukurtas atsižvelgiant į smulkiausias detales. Jis pasižymi didesniu ir sunkesniu pagrindu, palyginti su kitais stovais, o tai garantuoja reikiamą stabilumą ir pašalina atsitiktinio apvirtimo riziką. Be to, neslidžios silikoninės dalys apsaugo įrenginį nuo įbrėžimų.

Joyroom/JR-ZS374-Black/1

Suderinama su įvairiais įrenginiais

Joyroom JR-ZS374 yra stovas, kuris prisitaiko prie jūsų poreikių. Dėl specialaus pločio reguliavimo mechanizmo galite tiksliai sureguliuoti stovą, kad jis atitiktų jūsų įrenginį nuo 10 iki 40 mm pločio. Tai reiškia, kad galite lengvai įdėti ne tik nešiojamąjį kompiuterį, bet ir planšetinį kompiuterį ar net išmanųjį telefoną.

Joyroom/JR-ZS374-Black/6

Gamintojas Joyroom Modelis JR-ZS374 Spalva Juoda Medžiaga PC + ABS + aliuminio lydinys + silikonas Suderinamumas Įrenginiai, kurių plotis yra 10–40 mm Suderinami išmanieji telefonai 10–18 colių
Joyroom
055309