Plokščias tinklo kabelis UTP CAT7 Vention ICABF RJ45 Ethernet 10Gbps 1m juodas
Plokščias tinklo kabelis UTP CAT7 Vention ICABG RJ45 Ethernet 10Gbps 15m juodas

Kabelis USB-C 20 į Micro USB Vention COVBH 2A 2m juodas

4,00 €
Vention
056240
Yra prekyboje

Kabelis USB-C 2.0 į Micro USB Vention COVBH 2A 2m juodas

Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Vencijos COVBF USB-C 2.0 į Micro-B laidas (2 A, 2 m, juodas)

Pasiruoškite įrenginio įkrovimo ir failų perdavimo revoliucijai. Vention USB-C/Micro-B laidas leidžia daryti abu tuo pačiu metu – ir įspūdingu greičiu. Jo stipris siekia 2 amperus, o perdavimo greitis – 480 Mbps. Taip pat gaminį galite naudoti ausinėms prijungti prie telefono ir mėgautis Hi-Fi kokybės garsu. Tai taip pat leidžia dalytis galia tarp įrenginių. Tuo pačiu metu jis yra atsparus pažeidimams. Jo ilgis yra 2 metrai.

Vention/COVBH/1

Galimybių įvairovė

Vention laidas atvers jums naujų galimybių – duomenų perdavimas 480 Mb/s greičiu ir 2 A įkrovimas yra tik pradžia. Produktas leis jums įvertinti savo mėgstamas dainas nauju būdu. Kaip? Kai naudosite jį ausinėms prijungti prie telefono, muziką girdėsite Hi-Fi kokybe. Ar tai gerai skamba? Ir tai dar ne viskas! Taip pat galima prijungti 2 išmaniuosius telefonus ir naudotis galios pasidalijimo funkcija. Taip vieną įrenginį įkrausite naudodami kitą. Kabelis taip pat yra plačiai suderinamas, todėl jums nereikia savęs riboti!

Vention/COVBH/8

Atsparumas pažeidimams

Lažinkitės už laidą, kuris ne tik palengvins kasdienį įrangos naudojimą, bet ir tarnaus ilgai. „Vention“ gaminys išsiskiria gebėjimu pašalinti trikdžius, o tai yra 28/24 AWG alavuoto laidininko ir daugialypio ekranavimo rezultatas. Jis taip pat yra ypač lankstus ir atsparus pažeidimams. Galite būti tikri, kad tai jūsų nenuvils jokioje situacijoje!

Vention/COVBH/2

Gamintojas Vencija Modelis COVBH Tipas USB-C 2.0 į Micro-B Dabartinis 2 A Duomenų perdavimo greitis 480 Mb/s Medžiaga TPE, PVC Ilgis 2 m Spalva juodas
Vention
056240