Išmanusis Wi-Fi lizdas LDNIO SEW1058 su naktinio apšvietimo funkcija balta
LDNIO LC112 2m USB-C - žaibo kabelis

Naktinė lempa su Qi belaidžio įkrovimo funkcija LDNIO Y3 balta

24,00 €
LDNIO
042494
Yra prekyboje
Naktinė lempa su Qi belaidžio įkrovimo funkcija, LDNIO Y3 (balta)
Kiekis

  • Saugus apmokėjimas
    Saugus apmokėjimas
  • Pristatymas
    Pristatymas
  • Grąžinimo taisyklės
    Grąžinimo taisyklės

Nakties lemputė su Qi belaidžiu įkrovimu, LDNIO Y3 (balta)

Rinkitės funkcinius sprendimus. Naktinė lempa suteikia malonų apšvietimą ir reguliuojamą funkciją. Jis taip pat pasitarnaus kaip 15 vatų galios magnetinis įkroviklis, kuris per trumpą laiką atnaujins energiją, pavyzdžiui, telefone. Dėl modernaus, minimalistinio dizaino LDNIO Y3 puikiai tiks beveik bet kokiam dekorui.

1.jpg

Pasirūpinkite tinkama atmosfera

Šviestuvas naudoja RGB modelį ir suteikia galimybę pritaikyti apšvietimą pagal savo pageidavimus. Tiesiog braukite pirštu ant jutiklinio skydelio, kad pakeistumėte spalvą ir sukurtumėte tinkamą atmosferą. Taip pat galite nustatyti neutralią ir malonią 3500 K spalvą, kuri puikiai tiks beveik bet kokiam interjerui.

2.jpg

Belaidis įkrovimas

LDNIO Y3 leidžia greitai ir belaidžiu būdu įkrauti įrenginius. Šviestuvo pagrinde yra išmanusis skydelis, kuris aptinka jūsų įrangą ir automatiškai reguliuoja energijos tiekimą jai tinkamu lygiu. Telefoną ar ausines galite įkrauti iki 15 vatų galia!

4.jpg

Apgalvotas dizainas

Dėl modernaus ir minimalistinio dizaino šviestuvas puikiai tiks beveik bet kurioje aplinkoje. USB-C prievadas leis sklandžiai tiekti maitinimą, o dėl silikoninės apdailos įrenginys neslys ir liks vietoje, užtikrindamas saugų jūsų įrenginių įkrovimą. Be to, integruotas jutiklinis skydelis yra intuityvus ir vaikiškas.

3.jpg
Gamintojas LDNIO Modelis Y3 Įvesties galia 5 V / 3 A, 9 V / 2,22 A, 12 V / 1,67 A Belaidė išvestis Maksimalus 15 W Vardinė galia 0,6 W (10 x 0,2 W) Medžiaga ABS + kompiuteris + silikonas Spalva Balta
LDNIO
042494